reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czesc:-D

Mary Zuz spał od 22 do 4 i od 5 do 8:-D:-D teraz cos kwika, ale panujemy nad sytuacja:eek:
Przykro mi, że Mia ma klopoty z brzuszkiem... te wymioty to czesto??

reklama
Witam dziewczęta :) poranek burzowo-deszczowy i od razu jakieś powietrze fajniejsze. Wczoraj mieliśmy imprezkę na ogródku, wiec od rana było sprzątane, zakupy, sałatki itp. Mały wytrzymał do 21 i dobrze się bawił.
Mary - dziękuję za pamięć. Jakoś leci, powolutku uczymy się raczkować i z dnia na dzień widać postępy :) Wstaw jakąś fotkę bo jeszcze nigdy się nie załapałam. A jak w krainie troli i fiordów?
Rurka - a to Zuzinek pospał :)

U nas też pochmurno, a chcieliśmy iść po południu do prababci:eek: i mimo chmur powietrze duszne:baffled:

O tak!!! Bogini deszczu i tym podobnych warunków atmosferycznych w końcu doszła do władzy, byle nie na długo :)
Jos - piękny domek będzie, miłego odpoczynku w Polsce

Mary Zuz spał od 22 do 4 i od 5 do 8:-D:-D teraz cos kwika, ale panujemy nad sytuacja:eek:
Przykro mi, że Mia ma klopoty z brzuszkiem... te wymioty to czesto??

Rurka - no to ladna nocka! Mia puszcza regularne pawiki, po kazdej butli, najczesciej jak lezy na brzuszku, bo przecie na plecach nie ulezy, ale jak ja przewijam na przewijaku, to lezy na pleckach, a i tak pawie ida!!! :szok::sad: No, tragedia!!! Latam za nia ze sciera i wycieram, a jak od razu nie zdaze, to troll ma frajde i sie w tym chlapie! :szok::eek: Czeka nas wisyta u lekarza, bo to juz mnie za bardzo niepokoi!... Dodam, ze to raczej nie sa wymioty, ale uporczywe ulewanie, ale cholera w sumie wie... A trwa juz dlugo... W zasadzie od poczatku i nigdy sie nie skonczylo... Martwie sie, czy ona czasem nie ma refluksu, ma po kim dziedziczyc takie hece... :sad::crazy:

Witam dziewczęta :) poranek burzowo-deszczowy i od razu jakieś powietrze fajniejsze. Wczoraj mieliśmy imprezkę na ogródku, wiec od rana było sprzątane, zakupy, sałatki itp. Mały wytrzymał do 21 i dobrze się bawił.
Mary - dziękuję za pamięć. Jakoś leci, powolutku uczymy się raczkować i z dnia na dzień widać postępy :) Wstaw jakąś fotkę bo jeszcze nigdy się nie załapałam. A jak w krainie troli i fiordów?

Emyly - u nas tez raczkowanie teraz na topie. :-) Plus zabki, ktore ida od 3. miesiaca! A fotek malo wstawiam, ale dla Ciebie prosze bardzo (i dla Mademoiselle! ;-)).

Ciach! ;-)

A w NO fajnie bardzo, spokojnie nam sie zyje, cala rodzina na miejscu. :happy: Trolla mam 100-procentowego. :-D

Hej, ja właśnie wstałam:)
Mam kawkę do łóżka, zaraz śniadanko i pakujemy się:))
Miłego dnia, odezwę się z wyjazdu:)

Cora - a gdzie wyjezdzacie?

Ostatnia edycja:
Mary o jaa to rzeczywiście nie fajnie. Trzeba koniecznie wyjaśnić, ale najważniejsze, że Mia na wadzę przybiera :)) trzymam && za szybkie wyjaśnienia i zatrzymanie dolegliwości!
A zdjęcia super, szczególnie grzyweczka:-D

MARY! TO NAJPIĘKNIEJSZY TROLL NA ŚWIECIE!!! :)))))) DZIĘKUJĘ :*

A wiesz, że Boris też mi często ulewa...? I od dłuższego czasu po KAŻDYM posiłku pacyfikuję go i spędza w wózku, przypięty pasami minimum 40 min. żeby mu się treści pokarmowe uleżały :-) DZIAŁA!!! Może spróbuj ;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry