reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
PAULA ja w zachwycie nad tym, jak utrzymuje równowagę! :-) Ile miała, jak zaczęła bez trzymania chodzić?

MADE łojezu... nie przypominaj mnie jej ceny :baffled: Ale ponieważ wszędzie mamy tego dęba (no gdzieniegdzie szare płyty też), nawet Ufolek, tylko ona dostała białego :-) mimo protestów Szanownego hehe - to G. wynegocjował na całe zamówiene 30% łupustu :-p

Ale powiem Ci, że jestem przeszczęśliwa, bo mój Pan się lubuje w ciemnych meblach i podłogach, a udało mi się szary przeforsować ufff... no jak dla mnie to mógłby być jeszcze jaśniejszy - ja lubię mieć jak w psychiatryku trochę :eek: Ciekawe, o czym to świadczy.... :confused: :-D:-D:-D

No miałam Cię nie odciągać od stylizowania, ale skoro goście niemili :-p

Ostatnia edycja:
Fantastycznie! :tak::-):-) Czy teraz jest trochę lżej..? A w ogóle jak tam przeprowadzka? I KIEDY MAJECZKA MA ROCZEK?

My juz ze spacerku.

Paulina - o, jak fajnie, ze jestes! :-) Super filmik! :-) I juz zaraz roczek! A za miesiac 4 lata synka! Czas leci... ;-)

to dla wiadomości ogólnej;))
MAJA MA ROCZEK 16 LIPCA, A DANIO URODZINKI 9 SIERPNIA;)))

przeprowadzka od sierpnia, szukamy dalej mieszkania, w środę jedziemy oglądać, ale chyba sam początek sierpnia spędzę tu u rodziców...jest jeszcze trochę spraw do ogarnięcia na miejscu

Kout,no nie wiem, czy jest lżej jak mała sama chodzi, oczy dookoła głowy;)), ma swoją szafkę w której grzebie i pojemniczki mi plastikowe układa, nie mogę zniknąć jej z oczu bo krzyk, ale co prawda plecy odpoczywają bo nie trzeba prowadzać;)), także bywa różnie;))

Koutek jak czasami piszesz o Oleńce to tak jakbyś o mojej pisała;)) ostatnio doszły problemy ze spaniem...chyba górne zęby idą;))

Mary - juz pamiętam co ci miałam pisać- moje dzieci miały tak z ulewaniem długo, długo, przeszło jak zaczęły jeść więcej stałych pokarmów, choć jak masz taki przypadek w rodzinie to warto skonsultować, ale jak przybiera na wadze to wątpie by był to refluks;)) głowa do góry !!! jeszcze troszkę i będzie po kłopocie;))) możesz jej dawać troszkę kleiku ryżowego do mleczka (pamiętaj o większym smoczku!) wtedy problem będzie mniejszy;))

reklama
KUOTEK - ło kurde.....to chyba nie kcem znać kosztów takiej klepki dębowej :-p Dębinę sobie zażyczę na KONIEC! :-)
Zaczynam się bać :eek: w środę już idę do szpitala :sorry: mam nadzieję, ze mają tam internet, jeśli nie, to wezmę babola, ale na nim ledwo mi startową odpala :baffled:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry