- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mademoiselle
Fanka BB :)
KUOTEK??? Jak to, że DWA RAZY? Mów no tu szybko....

Czarny Kocur
Made by Made :*
Yyyy no więc tak -
W 1995 roku na kasę chorych nie było usg stwierdzającego płeć, a prywatnie mnie nie było stać
Dowiedziałam się po porodzie.
A w 2011 Szanowny był ze mną na usg, na którym potwierdzili płeć, a wcześniej upierał się, że będzie miał córkę. I twierdzi, że znowu będzie miał córkę
Znaczy... jeśli hehe
Jeśli w ogóle 
W 1995 roku na kasę chorych nie było usg stwierdzającego płeć, a prywatnie mnie nie było stać
Dowiedziałam się po porodzie.A w 2011 Szanowny był ze mną na usg, na którym potwierdzili płeć, a wcześniej upierał się, że będzie miał córkę. I twierdzi, że znowu będzie miał córkę
Znaczy... jeśli hehe
Jeśli w ogóle 
Czarny Kocur
Nie ma jak dobrze zamieszać 

No, a może ten
Kwiatki, bo kwiatki, ale kolorki dość fajne...CUDNY*DYWAN DLA DZIECI 120X170 ŹYWE KOLORY* (2468686989) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

No, a może ten
Kwiatki, bo kwiatki, ale kolorki dość fajne...CUDNY*DYWAN DLA DZIECI 120X170 ŹYWE KOLORY* (2468686989) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.Yyyy no więc tak -
W 1995 roku na kasę chorych nie było usg stwierdzającego płeć, a prywatnie mnie nie było staćDowiedziałam się po porodzie.
A w 2011 Szanowny był ze mną na usg, na którym potwierdzili płeć, a wcześniej upierał się, że będzie miał córkę. I twierdzi, że znowu będzie miał córkęZnaczy... jeśli hehe
Jeśli w ogóle
![]()
No z tym usg to zrozumiałam, ale ta druga część bardziej zamieszała
idę obiad robić, bo za 45min mąż wraca, dzisiaj spaghetti i placki z cukinii:-)
A dywan bardzo mi się podoba

mademoiselle
KUOTEK!!! Ty wiesz jak mi teraz mózgownica pracuje????
Niebezpiecznie szybko!!! :-):-):-)
Piękny ten dywanik, piękny.....bardzo będzie ładnie w UFOLKOWYM pokoiku się prezentował
)) Moja Victoria miała taki tylko różowy 
Niebezpiecznie szybko!!! :-):-):-) Piękny ten dywanik, piękny.....bardzo będzie ładnie w UFOLKOWYM pokoiku się prezentował

Ostatnia edycja:
mademoiselle
Posty mi znikają 
Dwa razy już edytowałam, i dwa razy literek nie ma
Chciałam napisać KUOTKU, że dywanik na podbiciu płócienym i może go być pełno.....w pokoiku

Dwa razy już edytowałam, i dwa razy literek nie ma

Chciałam napisać KUOTKU, że dywanik na podbiciu płócienym i może go być pełno.....w pokoiku
Czarny Kocur
Będzie wyłaził...? Choliwcia, tracę cierpliwość już do tych dywaników
Chcę coś ładnego i trochę większego, a nie mogę zapłacić więcej, niż 200zł na razie grrrr...
Chcę coś ładnego i trochę większego, a nie mogę zapłacić więcej, niż 200zł na razie grrrr...Czarny Kocur
Trudno. Pasuje mi kolorystycznie do rodzinki Ufoków, a Ufoki MUSZOM w końcu zostać ładnie wyeksponowane
Na planecie Ufoków mogom chyba sobie rosnąć ze CZY kwiatki...?
Na planecie Ufoków mogom chyba sobie rosnąć ze CZY kwiatki...?

reklama
paulina.pro
Koutek mi się podoba ten ostatni dywanik, na planecie Ufoków na pewno rosną kwiatki, bo inaczej by nie było takich pięknych dziewczynek-Ufoków
))
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: