reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Yyyy no więc tak -

W 1995 roku na kasę chorych nie było usg stwierdzającego płeć, a prywatnie mnie nie było stać :-p Dowiedziałam się po porodzie.

A w 2011 Szanowny był ze mną na usg, na którym potwierdzili płeć, a wcześniej upierał się, że będzie miał córkę. I twierdzi, że znowu będzie miał córkę :-D Znaczy... jeśli hehe :eek: Jeśli w ogóle :eek:

Yyyy no więc tak -

W 1995 roku na kasę chorych nie było usg stwierdzającego płeć, a prywatnie mnie nie było stać :-p Dowiedziałam się po porodzie.

A w 2011 Szanowny był ze mną na usg, na którym potwierdzili płeć, a wcześniej upierał się, że będzie miał córkę. I twierdzi, że znowu będzie miał córkę :-D Znaczy... jeśli hehe :eek: Jeśli w ogóle :eek:

No z tym usg to zrozumiałam, ale ta druga część bardziej zamieszała:rofl2:
idę obiad robić, bo za 45min mąż wraca, dzisiaj spaghetti i placki z cukinii:-)

A dywan bardzo mi się podoba:tak::happy:

KUOTEK!!! Ty wiesz jak mi teraz mózgownica pracuje???? :szok: Niebezpiecznie szybko!!! :-):-):-)
Piękny ten dywanik, piękny.....bardzo będzie ładnie w UFOLKOWYM pokoiku się prezentował :))) Moja Victoria miała taki tylko różowy :-p

Ostatnia edycja:
Posty mi znikają :eek:
Dwa razy już edytowałam, i dwa razy literek nie ma :eek:

Chciałam napisać KUOTKU, że dywanik na podbiciu płócienym i może go być pełno.....w pokoiku

Będzie wyłaził...? Choliwcia, tracę cierpliwość już do tych dywaników :eek: Chcę coś ładnego i trochę większego, a nie mogę zapłacić więcej, niż 200zł na razie grrrr...

Trudno. Pasuje mi kolorystycznie do rodzinki Ufoków, a Ufoki MUSZOM w końcu zostać ładnie wyeksponowane :-D
Na planecie Ufoków mogom chyba sobie rosnąć ze CZY kwiatki...? :eek:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry