reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MADE buteleczka, szklaneczki po kawie hehe :-) No, a Victoria jest cudna :sorry: Koturny ma boskie na lato!
A jaka komoda przeszklona :eek: Podoba się mnie :eek: BARDZO :eek:

reklama
KUOTEK hehe :-) nie po kawie :-p po tymbarkach :eek: tych słodkich niestety :eek: A komoda Kochana - produkt IKEA! :-D:-D:-D))

Ostatnia edycja:
Dobry :)
myslalam, ze sie wyspalam ale nadciagnely wielkie chmury i chyba nawet krople na podwyzszanie cisnienia mi dzis nie pomoga. Nie wiedzialam jak sobie ucisk na przepone wyobrazac a teraz juz nie musze. W zadnej pozycji poza lezeniem na boku oddychac normalnie sie nie da. A gruba zoska juz ma chyba ciasno, bo nie kopie jak kiedys i nie kreci piruetow tylko tak sie wypycha smiesznie.
No i siara sie zaczela mocniej ulewac. Fuj!

Zizi - nie bolalo mnie, niestety nie pomoge :(

Made - uklony dla cory! Lala, ze hej!

A ja kiedys wazylam 43 przy wzroscie 166 (w porywach) i juz bym nigdy nie chciala. Ale 48-50 byloby mile widziane.

KUOTEK - zobaczysz jeszcze trochę....chłopaki to muszą jednak wyrosnąć z tego dziwnego wstydu przed uczuciami ;)) Przyjdzie czas, że będzie z UFOLKIEM na wycieczki jeździł :tak:

poczku - zaczyna się ten mniej wspaniały stan "błogosławiony" :/ Bardzo Ci współczuję tych niedogodności :*

cora!!! Kiedy wracacie?

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki za odpowiedzi,
oprócz tego bolą mnie stopy:confused2: ale to pewnie też normalne:nerd:
Wczoraj byliśmy na działce, zerwaliśmy wiaderko 5litrowe porzeczek czerwonych i dzisiaj zrobiłam dżemik:happy: 10 słoiczków wyszło:rofl2:
Made trzymam kciuki za Twoją operację.
Jutro mam połówkowe o 16stej, a rano jeszcze muszę iść do laboratorium na krew, mocz i glukozę:eek::crazy:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry