reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hahaha ale fajnie córkę mieć! :-D

RURKA była bliżej :-p

A moja idealna waga to 48, tyle miałam pół roku po Kamilku (po zrzuceniu cyca) :tak: Ale wtedy naprawdę niewiele jadłam..

hahahahhahaaaa rurecka!!! Ty to jesteś SUPER!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D
No i muszem siem przez Niom przebrać :-) kawa na kreacji nie przejdzie na osiedlu :))))))

Zrobiłam modnisi zdjęcie, zaraz Wam pokażę, przez co ja muszę CODZIENNIE przechodzić :hmm:

RURECZKO jak podskoczę w kapeluszu, to z 162 będzie :-D

MADE do upadłego będę powtarzać (sobie też:-p) ZERO albo prawie ZeRo:
- cukru,
- tłuszczu,
- produktów z białej mąki.

Czyli odpadają: słodycze WSZYSTKIE bez wyjątku, chyba, że ze słodzikiem, pierogi, naleśniki, makarony, bułki, pieczywo pszenne, placki i wszystko, co smażone na tłuszczu, sery (oprócz chudego twarogu), no i wiele innych rzeczy.

A co kuot je?
Dużo warzyw i owoców - tu na cukier nie patrzę ;) i gotowane mięso... aaa i bardzo ciiemne pieczywo (ale ciemne nie od karmelu :p)
I piję kawę, kiedy chcę sięgnąć po coś do przegryzienia - CZARNĄ bez cukru :p

Made czy twoje dziewcze ma naszyjnik z sówką????;)))

ona już pięknie wygląda, więc dlaczego to jeszcze nie koniec???

Kout ja na twoją dietę to przejdę jak się od mamy wyprowadzę;))) bo nie będzie pierogów, ciast i innych pyszności, mnie tam się robić nie chce;PPP

A cekaj cekaj, ja mam kreację dla Victorii, ooo tę, ciekawe czy się spodoba :) Ona taka jakby z kremowej siatecki ;) Wyślę zaniedługo :)

2457891750

reklama
ooo :-D
1) córa cud miod i orzeczki, bloga niech zakłada i się lansuje w internycie! ciocia rurka też bombki lubi:-)
2) Boris cudnie goły
3) Maniek tyż, szkoda, że tylko z tyłu
i jeszcze koleżanka nie omieszkała się pochwalić ze dywydy ma:eek::-D:-D:-D

CUDNA RODZINKA! jeszcze Szanownego w majtasach i będzie komplet :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry