reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hehehe :-)

A ten mój Ufok to się taki gryźliwy zrobił :eek: Jak widzi kawałek gołego ciała, to się rzuca swoimi dolnymi jedynkami i wgryza! :szok:

reklama
dzieki made!
a w jakiej kreacji ostatecznie wystapila panienka V?

przepraszam Was kochane, ze tak marudze ostatnio ale bdzie mam marudzic jak nie tu?

Zizi
zazdroszczs polowkowego! Chcialabym jeszcze raz! Cudowne doswiadczenie. Tatus bedzie wzruszony niezaleznie od tego, co dziecko kryje miedzy nogami!

Paula! Domek piekny! Z moja wymarzona lodowka Smega :)

Musze teraz troche tesciowa oslodzic. Odkurzyla, pomyla lampy, posprzatala po sobie pokoj, zrobila obiad, zakupy i kij wie co jeszcze. Teraz odpoczywa a za godzine jedziemy na lotnisko.

ehh załatwiłam wszystko, czego wczoraj nie dałam rady! uff zobaczymy teraz jak szybko panstwowa instytucja zwroci nam kase i to niemała:eek:

i nawet u krawcowej byłam. Bombka sie szyje:-D

KUOTKU - hehe :-) nie to, ze wyłazi, tylko się przemieszcza :-) Pomyślcie nad podkładkami gumowymi dla niego ;))

Kurcze rurencja!
ja mam taka bombke czarna do kolan! Przeciez bym ci wyslac mogla! Ja to w nia wejde za rok dopiero przy dobrych wiatrach! Chcesz? Jeszcze nic straconego!

Poczku dziękuję kochana, bardzo bym chciała, ale teraz mam więcej w pasie niż Ty w 31 tygodniu ciąży:zawstydzona/y::crazy::-D

reklama
No to moze nastepnym razem :)

To normalne, ze tchu nie mizna zlapac ani na siedzaco, stojac sie dyszy jak stara lokomotywa a juz mowienie i chodzenie na raz jest niemozliwe zupelnie?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry