Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

więc wiedziała, że jak idzie do łóżeczka, to tylko spać ;-) a zasypianiem nocnym nie mamy żadnych problemów, sama się około 19 żegna i idzie do pokoju, gorzej były z drzemkami po południu, tu jeszcze była zabawa, ale że od piątku nie chce spać po południu,to zlikwidowaliśmy te drzemki,więc mogę spokojnie bok zdjąć
zobaczymy jak to dzisiaj wyjdzie, czy nie będzie chciała w kółko wchodzić/wychodzić 
Laura w szoku, podejrzewam, że już nam się to nie zdarzy
gorzej, bo Laura dzisiaj sama siebie przechodziła, najchętniej by latała z gołym dupskiem, wszystko na przekór, do tego Nina mi zasnęła dopiero o 15:30
babci Laura oświadczyła w sklepie, że będzie jej uciekać, ku uciesze całego sklepu, pech obietnice spełniła
zachowywała się jakby kilo cukru zjadła
sama nie wiem, zamiast ten bunt 2latka przechodzić, to w jakieś apogeum wchodzi :-(
od wczoraj sobie też radzi z siadaniem na kibelek i rozbieraniem się, pomagam już nie wiele, bardziej nadzoruję
no już bliżej niż dalej :-)
:-) U nas było podobnie z nocnym odpieluchowanem, po pewnej nocy Majka po prostu wstała, ściągneła sama pieluchę i wysikała sie na nocnik.Miała wtedy 2lata i 4 miesiące. Od tamtej pory miała tylko jedną wpadkę, jak miała 39st gorączki. Nie było żadnego wstawania w nocy, wysadzania młodej, bo czasem czytam o takich sposobach... Więc wydaje mi się że dziecko samo dorasta