reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzeństwo - szaleństwo :-)

ja też do Majki nie mam w ogóle cierpliwości, wyczerpała sie już dawno temu ;) dziś na nią nakrzyczałam to się rozpłakała i za chwilę przyszła ze łzami w oczach "mamusiu ty mnie już chyba nie kochasz" no i weź tu coś zrób, oczywiście zaczęłam przytulać, mówić że ją bardzo kocham i skąd ma takie pomysły, a ona "to jak mnie kochasz to puść mi bajeczkę" no i taka właśnie jest przejęta :/ ja już nie liczę że będzie lepiej tylko coraz gorzej :)

reklama
moja też nie lepsza, ale wolę że jest taka, chociaż sobie w życiu poradzi :-p
w niedzielę poszłyśmy na plac zabaw, Lulka wchodząc wrzasnęła "chodźcie dzieci" usiadła na karuzelę i tylko wołała szybciej, szybciej :sorry2: wszystkie ją słuchały, a były w takim wieku 3-4lata, Diva pełną gębą :-D

Ja tam szczera jestem z moim synkiem, jak mu odwala a potem slodko sie pyta czy jest grzeczny to mu twardo odpowiadam, ze nie:p Jak potem mowi, ze go juz pewnie nie kocham, to mowie, ze kocham najbardziej na swiecie, tylko czasem nie lubie jak sie "tak czy tak" zachowuje;) Mi cierpliwosc tez szwankuje, dlatego mu nie slodze:p

E tam przesadzacie:-);-), gosia, mój M jest pod wrażeniem Majki, że jest aparatka i w ogóle każe mi donosić co nowego u Majki, ale powiedział też, że fajnie jakby Ula była taka grzeczna jak malinki Laura:) i w ogóle po tym wspólnym pikniku mówi, że jakby dom był duży to i 4, 5 by się zdała:-);-)

:-D oj tak grzecznego dziecka jak moja laura to nikomu nie życzę! ona jest tzw wersja eksportowa jak gdzieś idziemy...

Pytanko do mam starszakow: czy Wasze dzieci mowia "r"? Bo moj Remik nie i nie uzywa innej literki zamiast np "klowa" tylko to jego r "nie drzy" :) Zastanawiam sie czy juz mu tak zostanie. Nie przeszkadza mi to, bo tz ma takie "nie drzace r" i sie smieje, ze jest orrrrrrginalny, z ciekawosci pytam jak Wasze dzieci maja.

Majka nie mówi jeszcze "r", tylko własnie bardziej "L" podmienia, podobno do 6r.ż. to normalka. JA długo nie mówiłam r i chodziłam do logopedy, ale teraz jest ok, mówię normalnie, żadne tam francuskie drżące :)

ach Asia zamponiałam specjalnie dla towjego m możesz mu opowiedzieć o mojej "aparatce" ;) mam taki sprey do opalania dla dzieci i ostatnio głupia zostawiłam go na widoku, no a że mam też sprey do mycia szafek itp to Majka stwierdziła że chyba to to samo i "umyła" mi mleczkiem do opalania wszystkie szafki w kuchni, stolik i okna w salonie :/ nie chcecie wiedzieć ile to próbowałam umyć, cholerstwo tylko się maziało zamiast zmyć.... a poza tym to ma takie teksty ostatnio że mnie powala, wczoraj jej obierałam banana a ona "co tak wolno, na zaproszenie czekasz?" :D aaa i jeszcze wczoraj wieczorem to myślałam że się posikam ze śmiechu, rozwaliła klocki po całym salonie, opieprzyłam ją i powiedziałam ma posprzątać, a ta się połozyła na ziemi zaczęła wyć i krzyczeć "o matko, co ja narobiłam, zabijcie mnie" potem jak jej mówię zeby tak nie płakała to ona "mamusiu, ale we mnie drzemie tyle smutku" :) serio nie wiem skąd ona to wymyśla :)) śmiesznie to brzmi w ustach takiego gówniarza małego :)

reklama
gosia, mój M padnie jak mu to przeczytam, już się nie mogę doczekać jak Ula będzie tak gadać:-)

Do góry