Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

czyli jest moda na rok po roku
Ostatnio pytalam sie kolezanki czy jej siostra-ma synka 15 mscy tak samo jak Natalka-czy nie planuje rodzenstwa to odpowiedziala,ze nie no cos ty on przeciez jeszcze taki maly

Ale zanim by urodzila mu rodzenstwo to by mial plus 9mscy;-)
;-)wlosy odrosty, brak ciuchow nowych...a przede wszystkim brak snu.Maz tez zaniedbany
;-);-)
kupilam sobie sztruksowa marynarke i do kompletu rybaczki i bluzeczke tez do kompletu
troszke kasy poszlo ale to nic " jestem tego warta"
no i przesliczny bukiet kwiatow dla mamy. dziewczynki byly grzeczne przez caly nasz pobyt w miescie spaly
takze mama sie nie wymeczyla
skakanka ty koniecznie idz do fryzjera zobaczysz jak ci sie poprawi samopoczucie
.
.
.
ale poreczny lekko sie go prowadzi no i ma ta wade z e nie ma pokrowcow na nogi, ktore musialam osobno dokupic na allegro ale ma bardzo pojemny kosz na zakupy
a dla mnie to bardzo wazne no i wazne ejst tez to gdzie mieszkacie bo ja mieskzam w bloku i niesety sama nie dam rady podjechac do windy a o wnoszeniu wozka nie ma mowy
dalej o wadach daszki sa zbyt krotkie i siedzenia wydaja mi sie zbyt male takze MadziulkaS jesli masz mozliwosc obejrzenia wozka wczesniej to lepiej to zrob
generalnie ejstem z wozka zadowlona ale bardziej mi sie podba ten ktory chce kupic KatiNJ a ja mam ten wozek