reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Hahaha, Domiska, ale slodko musiala Szantusia wygladac jak to mowila
:-)
Aparatka mala i widze, ze kinomanka z niej rosnie ;-):-)
Dominique, prawie z krzesla spadlam

Normalnie Pszczola jest najlepsza
A co P. na to? ;-)
;-)
Sara wczoraj pierwszy raz powiedziala "musiu, cham cie" (tak to mniej wiecej brzmialo ;-)), ale i tak prawie sie poplakalam

Dominique, prawie z krzesla spadlam

Sara wczoraj pierwszy raz powiedziala "musiu, cham cie" (tak to mniej wiecej brzmialo ;-)), ale i tak prawie sie poplakalam

no to musiało być przesłodkie:-):-):-)Sara wczoraj pierwszy raz powiedziala "musiu, cham cie" (tak to mniej wiecej brzmialo ;-)), ale i tak prawie sie poplakalam![]()
Domiska
Sierpniowa Mama'06
ojj Sandrus pieknie to brzmi prawda?
tak cieple dla matczynego serca 
ja tak sie rozczulam jak mala na mnie wskakuje jak wracam z pracy i mowi I missed you mommy.. tez tak slodziutko
ja tak sie rozczulam jak mala na mnie wskakuje jak wracam z pracy i mowi I missed you mommy.. tez tak slodziutko
Domiska
Sierpniowa Mama'06
mada tylko patrz jak z dnia na dzien uslyszysz jakies mile slowka nawet sie tego nie spodziewajac 
moje dziecko z dnia na dzien coraz gorszy klamczuszek.. nie chciala bym jej wyczyscila uszka dzis to mi powiedziala tak " Mommy sostaw mnie! I am sick!"
w ogole od niedawna upodobala sobie i do mnie i meza.. ale glownie do meza mowi .. po imieniu.. non stop tylko Sam to sam tamto albo Dominiiika Dominiiika .. do mnie przyznam sie jeszcze nie tak czesto ale do Sama non stop sadzi po imieniu..

moje dziecko z dnia na dzien coraz gorszy klamczuszek.. nie chciala bym jej wyczyscila uszka dzis to mi powiedziala tak " Mommy sostaw mnie! I am sick!"
w ogole od niedawna upodobala sobie i do mnie i meza.. ale glownie do meza mowi .. po imieniu.. non stop tylko Sam to sam tamto albo Dominiiika Dominiiika .. do mnie przyznam sie jeszcze nie tak czesto ale do Sama non stop sadzi po imieniu..
sandra1982
Domiska, Szantusia bardziej rozgadana w tych sprawach ;-) ale rzeczywiscie - brzmi to cudownie! Chociaz u nas narazie tylko raz Sara powiedziala, ze mnie kocha, tak to tylko przytula sie i mnie caluje 
Mada, doczekasz sie kochana, doczekasz!
A Sara normalnie mnie powala na kolana ostatnio.
Wczoraj siedzi na nocniku i robi kupsko. Nagle widze, ze oblizuje palec
wiec podbiegam i pytam:
- Co robisz? Kupe jesz??
A Sara:
- Nieee maaaamoo, kozeeeeee.

Oczywiscie jej powiedzialam, ze tego tez sie nie je 
Albo dzisiaj - wystawilam Sary spiworki na allegro, no i mowie jej, zeby je zostawila na polce, bo jak je sprzedamy to bedziemy miec "sześć" (Sara na pieniadze mowi, ze ma "sześć"), a Sara:
- Taaak, duzio kasy!

No a poza tym to jak u Domiśki - często mowi do nas po imieniu

Mada, doczekasz sie kochana, doczekasz!

A Sara normalnie mnie powala na kolana ostatnio.
Wczoraj siedzi na nocniku i robi kupsko. Nagle widze, ze oblizuje palec

- Co robisz? Kupe jesz??

A Sara:
- Nieee maaaamoo, kozeeeeee.

Albo dzisiaj - wystawilam Sary spiworki na allegro, no i mowie jej, zeby je zostawila na polce, bo jak je sprzedamy to bedziemy miec "sześć" (Sara na pieniadze mowi, ze ma "sześć"), a Sara:
- Taaak, duzio kasy!

No a poza tym to jak u Domiśki - często mowi do nas po imieniu

Domiska
Sierpniowa Mama'06
Sandra masakra hhihi ale z Sary smieszek maly 

ale w ogole jestem w SZOKU ze tak odmienia poprawnie wszytskie wyrazy! i tak gramatycznie mowi !!! mamo, koze itd tak bardzo gramatycznie!!!
gratulacje dla Saruni !!!!
))
ale w ogole jestem w SZOKU ze tak odmienia poprawnie wszytskie wyrazy! i tak gramatycznie mowi !!! mamo, koze itd tak bardzo gramatycznie!!!
dominique.p
Fanka BB :)
Sarka, Szanti - słodkie jesteście, Dziewczynki
Pszczoła dzis ze starsza siostra ogladala "Shreka Trzeciego" i tam pod koniec jest scena, gdzie Fione oplatuje lina na rozkaz Ksiecia z Bajki. Pszczola widzac to zerwala sie z fotela, podbiegla do telewizora, zacisnela rece w piastki, zrobila wsciekla mine i wrzasnela: "Odawaj Silekowi (*shrekowi) Fionke ti niedobli gupi księźniku (*książę)!"

za bardzo cos bajki przezywa ostatnio
A a'propos wyjadania z nosa, to tez ostatnio Pszczole na tym przylapalam, a zapytana co robi, odpowiedziala: "Plawdzam czi są doble moje gluty"
. Stwierdzila, ze niedobre, na szczescie

Pszczoła dzis ze starsza siostra ogladala "Shreka Trzeciego" i tam pod koniec jest scena, gdzie Fione oplatuje lina na rozkaz Ksiecia z Bajki. Pszczola widzac to zerwala sie z fotela, podbiegla do telewizora, zacisnela rece w piastki, zrobila wsciekla mine i wrzasnela: "Odawaj Silekowi (*shrekowi) Fionke ti niedobli gupi księźniku (*książę)!"

za bardzo cos bajki przezywa ostatnio

A a'propos wyjadania z nosa, to tez ostatnio Pszczole na tym przylapalam, a zapytana co robi, odpowiedziala: "Plawdzam czi są doble moje gluty"

reklama
sandra1982
Domiska, wlasnie Sara zaczela odmieniac wyrazy niedawno i powiem Ci, ze popelnia bardzo malo pomylekale w ogole jestem w SZOKU ze tak odmienia poprawnie wszytskie wyrazy! i tak gramatycznie mowi !!! mamo, koze itd tak bardzo gramatycznie!!!gratulacje dla Saruni !!!!
))

Nie potrafi tylko sie nauczyc, ze mowi sie "z mamą", a nie "z mamem"

Dominique, Pszczola jest boska!

Sara tez oglada "Sieka" ;-):-) ale jeszcze ksiecia bic nie chciala ;-)

Podziel się: