reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Ile nadrukowalyscie [emoji23] a tu 9 dopiero. Ja maluję moja grupę wierszykami na dzień mamy i taty ha ha.
A no przydałby się wolny dzień po niedzieli nie ma co [emoji23]

Witam nowa osobę [emoji4]

Mi się marzy wyżeł weimarski piękności [emoji7]

Ile nadrukowalyscie [emoji23] a tu 9 dopiero. Ja maluję moja grupę wierszykami na dzień mamy i taty ha ha.
A no przydałby się wolny dzień po niedzieli nie ma co [emoji23]

Witam nowa osobę [emoji4]

Mi się marzy wyżeł weimarski piękności [emoji7]
Tak to jest jak jest off top i można pisać o wszystkim [emoji23][emoji23][emoji23]

Jaki piękny pies [emoji7] właśnie się dowiedziałam, że mi też się taki marzy [emoji16]

Ja mam psiaka znajdę szczeniaczka z 2012r i jest z nami do teraz kochana. I kota od zeszłego roku też mamy podrzutka. Mieszkamy na wiosce w małym domku i któregoś dnia zobaczyłam maluskiego kota u nas w kartonie przed bramka. Ktoś nam w prezencie podrzucił masakra jakas. Ale jest taka kochana że szok :) ja od zawsze psy i koty w domu miałam.
Ps. A co do zwierząt w domu i dzieci bardzo często przychodzą do mnie dziewczyny z dziećmi i większymi i mniejszymi i nigdy nie było probleemu. Mój kot lubi się w wózku z dzieckiem położyć i pilnowac. Jak kiedyś testowaliśmy odruch bicia na zwierzętach to ja nawet będąc ich właścicielem dostałam( skakały najmniej obydwa i kot i pies)
Odsowaly mnie od dziecka :)
Zwierzęta są kochane i tak samo jak my mają uczucia :)

Ja mam dwie suczki kochane miłości naszych dzieci. Młode są jedna 2 lata druga 9 miesięcy. Dwie przytulski moje dzieci zamiast najpierw po szkole przywitać się z mamą i tatą to do dieeczyn biegną .

Misia, mam tak samo.. Już 3 godziny za mną, a ja się czuję jakbym wieczność tu spędziła. Na szczęście wychodzę o 13, więc jeszcze raz tyle muszę wytrzymać.. Nienawidzę poniedziałków, szczególnie po pracowitych weekendach. [emoji26]

Misia, mam tak samo.. Już 3 godziny za mną, a ja się czuję jakbym wieczność tu spędziła. Na szczęście wychodzę o 13, więc jeszcze raz tyle muszę wytrzymać.. Nienawidzę poniedziałków, szczególnie po pracowitych weekendach. [emoji26]
Ja to do 16.. :( wiec dluga droga przede mna jeszcze :(

reklama
U mnie też stoi. Siedzę na basenie czekam na dzieciaki. Koleżanka pije energetyka a ja mogę sobie tylko powachac [emoji23]

Do góry