reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Boże w home you jest zajebista promocja 90% na drugą rzecz, przyszłam do pracy totalnie bez chęci zamówiłam sobie coś za 100 zł i już świat jest piękniejszy [emoji16][emoji16][emoji16]
Też tak mam nawet jak sobie gacie kupię w pepcko to się cieszę [emoji23]
Dziewczyny jak ja wam zazdroszczę cały tydzien do 21 wpracy :(
Ja też mam ciężki tydzień. Jutro z synem po pracy do fryzjera potem idę z nim na taekwondo. Potem mam lekarza w środę zamykam będę ok 19 w domu, w czwartek mam dzień mamy i taty u syna, w piątek mam u siebie w pracy dzień mamy i taty i wrócę też koło 19

U mnie też stoi. Siedzę na basenie czekam na dzieciaki. Koleżanka pije energetyka a ja mogę sobie tylko powachac [emoji23]
Ooo, jakże mi energetyków teraz brakuje. Mam słabość do Burna kiwi-jabłko i wcześniej praktycznie codziennie go piłam. Ale zdrowsze nawyki żywieniowe wyszły mi mimo wszystko na zdrowie [emoji16]

Ooo, jakże mi energetyków teraz brakuje. Mam słabość do Burna kiwi-jabłko i wcześniej praktycznie codziennie go piłam. Ale zdrowsze nawyki żywieniowe wyszły mi mimo wszystko na zdrowie [emoji16]
Ja piłam też codziennie ale mohito uwielbiam też mi brakuje bardzo. Teraz mogę sobie tylko powachac.

Też tak mam nawet jak sobie gacie kupię w pepcko to się cieszę [emoji23]Ja też mam ciężki tydzień. Jutro z synem po pracy do fryzjera potem idę z nim na taekwondo. Potem mam lekarza w środę zamykam będę ok 19 w domu, w czwartek mam dzień mamy i taty u syna, w piątek mam u siebie w pracy dzień mamy i taty i wrócę też koło 19
To też widzę ciężko tydzień przed tobą :(
Ale jutro lekarza masz to i siły wrócą jak zobaczysz i usłyszysz swoją fasoleńke

reklama
Do góry