reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rozstępy...

Dziewczyny współczuje Wam że macie te rozstępy...ja na szczęście nie mam i mam nadzieje że już nie wyleza a smaruje się kremem chyba raz na miesiąc jak sobie o nim przypomne a celulit to jakis jest ale mało widoczny....

reklama
Oj celulitis to ja mam straszny, ale pomaga ten krem ATW używam już jakiś czas i nie wygląda już tak źle jak na początku więc mam nadzieje, że po ciąży się go pozbędę całkiem, bo przed nie miałam. A teraz nad pupą rozstęp. Na udach, pupie celulitis i wyglądam strasznie :(((
Dziewczyny a gdzie Wy kupujecie te kosmetyki ATW tylko przez in ternet?????????

Przed ciaza nie mialam celulitisu a teraz masakra:szok: Wlasnie go karmie ptasim mleczkiem:-D Zyje nadzieja ze go wyplenie po porodzie:tak:

Przed ciaza nie mialam celulitisu a teraz masakra:szok: Wlasnie go karmie ptasim mleczkiem:-D Zyje nadzieja ze go wyplenie po porodzie:tak:
Jestem tego pewna i nie mówie złośliwie .W końcu jesteśmy młodymi babeczkami ciało się zregeneruje.Moze nie w 3 tyg. po porodzie ,ale na pewno z czasem bedzie coraz lepiej:-):tak:

ja na razie odpukać żadnych nie widzę (oprócz tych starych na piersiach ale one takie białe na szczescie są) ale za to ostatnio cellulitis mi wylazł - mam nadzieje że to od opuchlizny i zejdzie jak woda ze mnie zejdzie...taka słoniowata i napełniona wodą się czuję ...

A ja dzisiaj usłyszałam mega komplement od teściowej. Tym bardziej mnie zszokował, bo klientki w pracy zachwycają się jak mi ciąża służy i jak pięknie wyglądam... Podobno według teściowej mam wielki brzuch i wogóle jestem ogromna w tej ciąży. :dry: A skoro przytyłam już 11 kg to na pewno mi dużo zostanie kg po ciąży.:-( Dlatego cellulit i jeden rozstęp na brzuchu to pikuś... :baffled: Pan Pikuś :-D

Dziewczyny współczuje Wam że macie te rozstępy...ja na szczęście nie mam i mam nadzieje że już nie wyleza a smaruje się kremem chyba raz na miesiąc jak sobie o nim przypomne a celulit to jakis jest ale mało widoczny....

Szczęściara:tak:

Ostatnia edycja:
no ja tez tocze ciezka walke z celulitisem, przed ciaza nie bylo tak zle, mialam go tylko na pupie i taki "mizerny" a teraz rozlazl sie na uda :szok: - koniec mini spodniczek!! Tez mam nadzieje ze jak po prodzie wroce do formy to zniknie :tak:. A rozstepow na szczescie przez ciaze mi nic nie przybylo i mam nadzieje ze te tony kremow co na siebie codziennie nakladam nadal beda przynosic efekty... zobaczymy, w koncu jeszcze caly miesiac mi zostal

u mnie też obeszło się bez nowych rozstępów w ciąży-jakieś tam przed już były ;-)
a cellulit niestety też jest i co ja na to poradzę? zabiorę się za to po ciąży, tak dobitnie... hahaha:-D:-D:-D

reklama
No ja jak narazie ani pól rozstępu nie widze, ale nie ekscytuje sie bo jeszcze w końcu po ciazy można też dostac. Dlatego obowiązkowo trzeba sie kremikami smarować. Dla mnie fissan sie sprawdzil wiec bede mu wierna:)

Do góry