Ulkan dziewczyny mają rację poszukaj jakiegoś specjalisty, bo wykończysz się i przy okazji zestresujesz Wojtusia

( Pewnie żadna z nas nie wie co przeżywasz, a takie rady nic nie dadzą, bo nadal się boisz, że jak nie zje to się zagłodzi

A co do wpychania jedzenia przez rodziców to moim zdaniem nie jest to dobry sposób, bo dziecko się zraża chyba któraś o tym pisała. We mnie wpychali, były piosenki, bajki etc. i uwierz mi że ja i tak nie jadłam, a jak przychodziła pora posiłku to była dla mnie tragedia z roku na rok coraz gorsza. Przeszło mi w okresie dojrzewania, więc dość późno. Poprostu organizm potrzebował więcej. Życzę powodzenia z całego serca, bo masz naprawdę ciężką sytuację.
Juchu - chrupki kukurydziane skład mają już na teraz tylko to strasznie przykleja się do podniebienia, więc ja bym poczekała. Chyba, że Twoje dziecię już takie sprytne i radzi sobie z jedzeniem, aż tak dobrze
Asieńka - gruszki widziałam w słoiczkach, śliwki, winogrona z czymś chyba jabłko. Co do glutenu jak karmisz mm to jeszcze za wcześnie jak piersią to już czas

tu masz schemat żywienia co kiedy podawać
Schemat żywienia niemowląt | Wiadomości | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!