Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Się przynajmniej nie nagotujeszkakakarolina pisze:A Ola będzie do końca życia jeść tylko mleko. Generalnie nowe produkty ma w doopie i po wykrzywieniu się na 3 łyżeczki ma dość.
. Karton mleka i z głowy
.No to masz idealny schemat żywienia do wieku :-). Nie ma po co dawać kleiku na noc, jak i tak ją przesypia na samym mleku. Kleik później wprowadzisz, jak starszy będzie. Na razie nie ma po co tuczyć niepotrzebnie.jjustyna pisze:dziewczyny czy wszystkie dajecie kleik na noc? mój ma 4 i pół miesiąca i na samym bebilonie 180ml śpi od 20 do 7-8 rano. to dodawać go? mamy 5 karmień 3 razy mleko i zupka, kaszka lub deserek
Według mnie źle. Bo jak zaczną zębiska wyrastać a ona dalej będzie miała nawyk zasypiania z butlą w buzi to ciężko będzie ząbki w porządku utrzymać. Ale z drugiej strony - pewnie jej się ten nawyk jeszcze 2 razy zmieniweronka pisze:(...) ilekroć staram się ją odłożyć do łóżka na takie właśnie drzemanie, jest wołanie o butle. podaję i zasypia. inaczej zdarza jej się usnąć tylko na rękach, albo w bujaczku. w łożu żarcie musi być. czy to bardzo źle?
. Inna sprawa, że jak sobie sama leży w łóżeczku z butlą w buzi i przysypia to może się zachłysnąć
.
Nie pasuje jej nic. Kupiłam kilka rodzajów zupek, różnych firm i wszystko be. Cóż, może spróbuję dawać o innej porze, dalej od porannej kaszki. Może za mało głodna jest?
owoce jej dawałam najpierw ale właśnie podałam w innej porze 30ml kleiku i wsunęła wszystko 
u mnie Laura jadła podobnie i wygląda super