reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

ja dawałam juz bananową, ale jak lekarz tak powiedział i wy mamusie sie tez wstzrymujecie to chyba będe dawac raz na jakis czas

reklama
CZARNA juz na ogolnym pytalam sie ciebie To co twoj maly je ?
Powiec mi czym i jak go karmisz? Pamietam ze kilka dni temu wprowadzalas nowa diete dla niego Tzn nowy spsob i co ?????????????

U nas pojawilo sie kilka krosteczek na jednym policzku Ostatnio co nowego zjadla to Misiowy ogorek i kleik kukurydziany Wiec narazie to odstawiam Wczoraj pierwszy raz zjadla Dynie z ziemniaczkami ze sloiczka Dzis druga czesc slioczka i zobacze czy krostek bedzie wiecej czy jak Musze obadac z czego jej to wyskoczylo

Dorotka u mnie bez zmian butle je na spiaco max 130ml jak nie chce to próbuje za pół h. + obiadek i deserek. U nas wyglada to tak mniej więcej;-):
6-7 mleko
9-10 mleko
12-13 obiad
15-16 owoce
18-19 mleko
21-22 mleko( to czasami odpada)
24-1 mleko + kaszka

Czasem odpadnie 1 butla mleka ja wydłużam mu przerwy miedzy karmieniami:tak: w miedzy czasie herbatki itp

Z tego co piszesz to Sami nie je wcale tak malo :-)
Moja cos dzis apetytu nie ma :-(
A to mleko to on zawsze spi o tych porach ze na spiaco go karmisz??????

U mnie tak jak u Czarnej...tylko zamaist owoca jest mleczko. I zaraz po butli śpi z 30-40 minut.

Z tego co piszesz to Sami nie je wcale tak malo :-)
Moja cos dzis apetytu nie ma :-(
A to mleko to on zawsze spi o tych porach ze na spiaco go karmisz??????
hmm w sumie to jest tak w nocy i wieczorkiem śpi a w dzień drzemie najgorsze jest karmienie 9-10 rano i 18-19:tak: (bo wtedy nie śpi) a reszte mozna przezyc;-) A jak niechce butli to podaje łyzeczka:sorry2:

Qrcze, a u nas pojawił się problem.. :baffled:
Młoda nie chce jeść obiadków..:dry:
Zna już słodki smak (kaszki, deserków), więc może dlatego jej one nie podchodzą..:sorry2: Odstawie na razie te słodkości i spróbuję ją nauczyć, że warzywka też są OK.

anna moj Patryk tez tak strasznie lubił deserki a warzywka blee! poczekałam tydzien z deserkami i dawałam marcheweczke i zupe jarzynową. Teraz sie nauczył, ze po warzywkach jest jakis deserek owoc

reklama
Mój Rubenek na słoiczki robi bleeee nic mu nie smakuje ani deserli ani obiadki:szok: Chyba się jeszcze z tym wszystkim wstrzymamy. Jak na razie je kaszkę malinową. Wiecie,że jak mi zje 120 ml samego mleka to jestem happy-a wczoraj zjadł 160ml tej właśnie kaszki:szok::-D Wiec chyba mu smakuje:tak:Kaszka bananowa też mu coś nie podchodzi.

Do góry