reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
CZARNA juz na ogolnym pytalam sie ciebie To co twoj maly je ?
Powiec mi czym i jak go karmisz? Pamietam ze kilka dni temu wprowadzalas nowa diete dla niego Tzn nowy spsob i co ?????????????
U nas pojawilo sie kilka krosteczek na jednym policzku Ostatnio co nowego zjadla to Misiowy ogorek i kleik kukurydziany Wiec narazie to odstawiam Wczoraj pierwszy raz zjadla Dynie z ziemniaczkami ze sloiczka Dzis druga czesc slioczka i zobacze czy krostek bedzie wiecej czy jak Musze obadac z czego jej to wyskoczylo
Powiec mi czym i jak go karmisz? Pamietam ze kilka dni temu wprowadzalas nowa diete dla niego Tzn nowy spsob i co ?????????????
U nas pojawilo sie kilka krosteczek na jednym policzku Ostatnio co nowego zjadla to Misiowy ogorek i kleik kukurydziany Wiec narazie to odstawiam Wczoraj pierwszy raz zjadla Dynie z ziemniaczkami ze sloiczka Dzis druga czesc slioczka i zobacze czy krostek bedzie wiecej czy jak Musze obadac z czego jej to wyskoczylo
Dorotka u mnie bez zmian butle je na spiaco max 130ml jak nie chce to próbuje za pół h. + obiadek i deserek. U nas wyglada to tak mniej więcej;-):
6-7 mleko
9-10 mleko
12-13 obiad
15-16 owoce
18-19 mleko
21-22 mleko( to czasami odpada)
24-1 mleko + kaszka
Czasem odpadnie 1 butla mleka ja wydłużam mu przerwy miedzy karmieniami
w miedzy czasie herbatki itp
6-7 mleko
9-10 mleko
12-13 obiad
15-16 owoce
18-19 mleko
21-22 mleko( to czasami odpada)
24-1 mleko + kaszka
Czasem odpadnie 1 butla mleka ja wydłużam mu przerwy miedzy karmieniami

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Z tego co piszesz to Sami nie je wcale tak malo :-)
Moja cos dzis apetytu nie ma :-(
A to mleko to on zawsze spi o tych porach ze na spiaco go karmisz??????
hmm w sumie to jest tak w nocy i wieczorkiem śpi a w dzień drzemie najgorsze jest karmienie 9-10 rano i 18-19Z tego co piszesz to Sami nie je wcale tak malo :-)

Qrcze, a u nas pojawił się problem.. 
Młoda nie chce jeść obiadków..
Zna już słodki smak (kaszki, deserków), więc może dlatego jej one nie podchodzą..
Odstawie na razie te słodkości i spróbuję ją nauczyć, że warzywka też są OK.

Młoda nie chce jeść obiadków..

Zna już słodki smak (kaszki, deserków), więc może dlatego jej one nie podchodzą..

reklama
majeczka02
Fanka BB :)
Mój Rubenek na słoiczki robi bleeee nic mu nie smakuje ani deserli ani obiadki
Chyba się jeszcze z tym wszystkim wstrzymamy. Jak na razie je kaszkę malinową. Wiecie,że jak mi zje 120 ml samego mleka to jestem happy-a wczoraj zjadł 160ml tej właśnie kaszki
Wiec chyba mu smakuje
Kaszka bananowa też mu coś nie podchodzi.

Podziel się: