• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

Ja podawalam kleik kukurydziany ale z tego co udalo mi sie zaobserwowac to po nim dostala krosteczek Kupie jej kleik ryzowy moze bedzie ok.

Oli ostatnio grymasi z mleczkiem sama nie wiem dlaczego
Raz je fajnie a raz nie No i od 3 dni nie podaje zadnego obiadku ani deserku bo musialam zobaczyc z czego tak wysypka Dzis cos jej podam na obiadek Pewnie zupke bo nie chce zaczac od slodkiego :-)

reklama
u nas miało nie byc kaszki ale jednak spróbowalismy malinowej...wsunał wszystko, spał bez przerwy ok 4 godz a jak sie obudzil to nawet nie plakal ze jest głodny

My już jesteśmy po jabłuszku i marchewce. Ale po tych dorosłych daniach, to kupa sama nie chce wyjść przez kilka dni. Wczoraj wciągnął cały słoiczek marchewki gerbera. Zaczynałam z bobovitą i ta mu tak nie podeszła. Druga porcja się zmarnowała. Teraz przez kilka dni zrobię przerwę i zobaczę jak będzie z wypróżnianiem.

Hmm, to widzę, że moja pediatra pani ma wyjątkowo starodawne podejście:szok:. Moja Mała zajada rano mleko z bananem, póżniej kaszę malinową lub morelkową, następnie zupę (szpinakową, brokułową, buraczaną - wszystkie na bazie marchewki i kartofla), potem deser ze słoika a na kolację kaszę manną z owocami. rano, po południu i w nocy jeszcze daję cyca, póki mogę :)

Hmm, to widzę, że moja pediatra pani ma wyjątkowo starodawne podejście:szok:. Moja Mała zajada rano mleko z bananem, póżniej kaszę malinową lub morelkową, następnie zupę (szpinakową, brokułową, buraczaną - wszystkie na bazie marchewki i kartofla), potem deser ze słoika a na kolację kaszę manną z owocami. rano, po południu i w nocy jeszcze daję cyca, póki mogę :)

A ile ma Twoja niunia?
To rzeczywiście już dorosła dietka.
Ja czekam i czekam i przez czytanie Was doczekać się nie mogę.
A jutro stuknie dopiero 4 miesiące....

babcia ostatnio dała niuniowi lizaka do polizania a jaki był płacz jak mu zabrała!!! Czekoladke tez juz jadł....zresztą ja mu wszystkiego po trochu daje

reklama
No to czercowki pewnie nas obgaduja hihihi Ze czekoladami futrujemy nasze dzieci OJ MY WYRODNE MATKI HIHIHI

U nas byla wczoraj zupa jarzynowa krem Niunia zjadla caly sloiczek pierwszy raz Dzis nic nowego nie daje Brzuszek nie bolal Kupke zrobila bez wiekszych klopotow Tylko czekam czy wysypki po tym nie dostanie Jutro dostanie deserek :-)

Ja kupial wczoraj kaszke jablkowo ale jeszcze jej nie jadlysmy :-)
Mymy jeszcze bananowa do skonczenia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry