reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Oli dzis testowala Dynie z ziemniakami I jutro dalsza czesc Bo jak narazie nic jej nie ma :-)
magdziunia
Październikowa Mama'08
Ja z kaszkami jeszcze się wstrzymuję za to do mleczka na wieczór dodaję kleik ryżowy.
Mały wsuwa ze smakiem.
Co do kaszek to są strasznie słodkie - malinowa, morelowa, brzoskwiniowa pychotki ... bananowa blee dla mnie śmierdzi starym rosołem.
Mały wsuwa ze smakiem.
Co do kaszek to są strasznie słodkie - malinowa, morelowa, brzoskwiniowa pychotki ... bananowa blee dla mnie śmierdzi starym rosołem.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Moja je kaszke bananowa Ale sie konczy i kupie jej inny smak A mamy jeszcze kleik kukurydziany I misiowy ogrodek z dynia :-)
malena81
mamusia październikowa 08
My sobie chyba na początku kaszki darujemy, bo mała jest grubiutka.
Niby 7 kg, ale fałdeczek "bezkres nieogarniony"
Jak odstawiam mleczko odciągnięte, to się w tej buteleczce tak ok. 0,5cm "śmietanki" zbiera. Jestem w szoku, jak my mamy cycowe produkujemy.
Policzyłam, że wypijając dziennie ok. 1l mleka (tak jakoś wychodzi), wypiła już pewnie wannę
Normalnie jak o tym pomyślę, czuję się jak krasula

Jak odstawiam mleczko odciągnięte, to się w tej buteleczce tak ok. 0,5cm "śmietanki" zbiera. Jestem w szoku, jak my mamy cycowe produkujemy.
Policzyłam, że wypijając dziennie ok. 1l mleka (tak jakoś wychodzi), wypiła już pewnie wannę

Normalnie jak o tym pomyślę, czuję się jak krasula

a jak z mlekiem je juz normalnie???? Bo mój to tylko na śpiaco zje butleKupilam ostatnio pare zupek roznych zeby wyprobowac ktore mlody smarkacz bedzie jadl i z czym, tak wiec wszystkie blee a dzisiaj wpitolil cala zupke jerzynowa z ....kurczakiem....Nie wiem czy to nie za wczesnie ale ciesze sie ze przynajmniej z mieskiem bedzie jadl.

reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Z tymi fałdeczkami to śmiesznie ale i u nas są obwarzankiMy sobie chyba na początku kaszki darujemy, bo mała jest grubiutka.
Normalnie jak o tym pomyślę, czuję się jak krasula![]()

A to zdanie z krasulą to uśmiałam się do łez

Podziel się: