• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

A ile ma Twoja niunia?
To rzeczywiście już dorosła dietka.
Ja czekam i czekam i przez czytanie Was doczekać się nie mogę.
A jutro stuknie dopiero 4 miesiące....

Moja we czwartek kończy pięć miesięcy :)

Ta dieta to może dlatego, że jestem mało cierpliwa i nie wyobrażam sobie czekać tydzień z podaniem następnego warzywa... całe szczęście, że Klara nie ma skłonności do alergii...
w przyszłym tygodniu planuję dać jej mięcho... zobaczymy...

reklama
U nas kleik ryżowy z bananami idzie bardzo dobrze. Uwielbia go, zajada się i płacze jak skończy się porcja a robię ze 150 ml, więc dokarmiam go po kleiku jeszcze piersią.:szok::szok::rofl2:

Ale odkąd zaczęliśmy dawać nowe potrawy mały robi kupkę raz na 2 dni a wcześniej było ich 3 lub 4 na dzień.:confused::baffled:
A jak wasze dzieciaczki przechodzą rewolucję posiłkową?

Moja we czwartek kończy pięć miesięcy :)

Ta dieta to może dlatego, że jestem mało cierpliwa i nie wyobrażam sobie czekać tydzień z podaniem następnego warzywa... całe szczęście, że Klara nie ma skłonności do alergii...
w przyszłym tygodniu planuję dać jej mięcho... zobaczymy...

Bez urazy ale dziwne mi sie wydaja Twoje posty Jak dla mnie smierdzi tu oszustwem
POZDRAWIAM

My dzis na tapecie GRUSZKA :tak:

moj nie chciał kachy z łyzeczki

Ja dzis wprowadziłam u małego zmiany zywieniowe bo jak wiecie moj mały wiecznie mi cyrkował przy butli. Tak wiec w nocy i rano ma butle (samo mleko) 12 obiadek (zjada juz prawie cały słoiczek) po 15 deserek owocowy. Po 18 mleko 21-22 mleko (same) i zaraz dostanie mleko +kaszke. W miedzy czasie popijał soczek jabłkowy.(którego wczesniej nie ruszał) a i tak ma zatwardzenie:crazy::crazy::crazy: czy je obiadki czy nie czy ma samo mleko czy z kaszka i tak ma zatwardzenie:baffled::baffled:
Zobaczymy czy plan zywieniowy wypali;-)

Hej :-)
ja też miałam wieczne problemy z kupkami do zeszłego tygodnia- Alicja zachorowała :-( i lekarka przepisała jej wapno o smaku bananowym - dostaje 2 razy dziennie 1ml- strzykawką i zauważyłam że skończyły się problemy z kupką codziennie robi minimum 1
gdyby tylko ten kaszel jej jeszcze przeszedł :-( no ale to nie ten wątek
wypróbuj nie zaszkodzi a może pomoże :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry