Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jak widać dwa dni w pracy mnie wykończyły bo połączyłam posty zaza i Muńkajedna pisała o bebilonie a druga o jabłuszku... muszę odpocząć
właśnie surowe dostał kiedyś i teraz raz i kupa była luźna, a potem dostawał ze słoiczka i robi zbite bobki
w ogóle przy tych słoiczkowych jabłuszkach to grymasi i pluje, a mu się to nie zdarzało wcześniej i chyba będę mu sama jabłko robić a od czasu do czasu dostanie surowe
btw jak zrobić takie jabłuszko ???? ja całkiem zielona jestem w przetworachile takie jabłuszko można trzymac w lodówce bez pasteryzacji??
![]()
Wydaje mi się, że on jeśli już ma wypić mleko z butelki, to toleruje je jedynie z kleikiem albo jakąś kaszką - bo wieczorem też mi ładnie wypija mleko z manną. 
A ja dałam dzisiaj bąblowi o 9 zamiast owoców z kleikiem podawanych łyżeczką- kleik na mleku w butelce. I wydoił wszystko (130 ml)Wydaje mi się, że on jeśli już ma wypić mleko z butelki, to toleruje je jedynie z kleikiem albo jakąś kaszką - bo wieczorem też mi ładnie wypija mleko z manną.
Tylko zastanawiam się, dlaczego nie chce za bardzo jeść tego kleiku z owocami łyżeczką - czy ze względu na łyżeczkę czy na smak owoców?
Zupkę je całkiem ładnie łyżeczką..
Po pierwsze nie wysiedzi zeby tyle zjesc, po drugie chyba by mu brzuszek eksplodowal. Czy jak bedzie dostawal 4 x dziennie mm (srednio zjada po 180, do ostatniego karmienia dodaje kleik ryzowy), plus obiadek (120 g) i jakis owoc do ciumkania przez siatke to bedzie ok? Nie chce go zmuszac do jedzenia czy zabawiac, bo to bledne kolo :/