Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

). Nie dziwie mu sie ze mu nie smakowalo bo ta marchew jest obrzydliwa... Kupilam tylko jeden sloiczek samej amrchwi i chyba 2 marchwi z jablkiem - moze to bedzie lepsze...
babcia ugotowała mu zupkę na piersi z kurczaka i nawet synkowi smakowała - zresztą nie dziwie się bo była dobra - w porównaniu z tym świństwem ze słoiczków to normalnie rarytas - a ze słoiczkowych rzeczy dajemy deserki 

barszczyku a co po jabłuszku dawałas? bo ja tez dawałam jabluszko banana marchewke ale nie wiem co teraz mam dac co można?my zaczynaliśmy od jabłuszka - Piotruś od samego początku ładnie je i teraz jak tylko widzi łyżeczkę to pięknie buźkę otwiera - a dzisiaj był debiutbabcia ugotowała mu zupkę na piersi z kurczaka i nawet synkowi smakowała - zresztą nie dziwie się bo była dobra - w porównaniu z tym świństwem ze słoiczków to normalnie rarytas - a ze słoiczkowych rzeczy dajemy deserki
myszko - marchewka z jablkiem jest duzo smaczniejsza niz sama marchewka ;-) zawsze podjadam kilka lyzeczek synkowi![]()