Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Jak sie zarejestrowalam na stronie hippa to w ciagu bodajze tygodnia przyszla ta rozpiska, plus lyzeczka, sliniaczek, mala probka kleiku i jakies tam ulotki. Wiec mysle, ze i Ty powinnas dostacAletko miałaś racje zjadła córa ziemniaczka troszczke chyba jej smakował bo otwierała dziobek
Olineczko a skad miałaś taka rozpiske? ja zarejestrowałam się na stronie hipp ale jeszcze nic mi nie przysłali:-(
joanko ja tez próbuje wszystko zanim dam córci wydaje mi się że robi to każda z nas
barszczyku fajnie że synkowi smakowała zupka, zawsze lepiej smakuje gotowana przez mame czy babcie niż ze słoiczka. chociaż sama zup ze słoika nie jadam to nie wiem jak smakują

A ten kleik glutenowy, to jaki kupujecie??
Barszczyk, wywar z miesa niby alergizujący jest, ale jak mu nic nie jest to super. ;-)