Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak wiec u nas kąpiel w wanience z wielkim pluskaniem jest co drugi dzień, a takto codzienne mycie pupy. Oczywiscie zdarzy sie ze jest kąpiel dwa dni pod rząd itd ;-)my dajemy do wody oilatum![]()
, ale już nie codziennie
Zobaczymy czy bedzie smakowalo... Bo cos podejrzewam ze tak jak z ilosciami mleka nie ma problemu u Jasia to wydaje mi sie ze jesli chodzi o jedzenie sloiczkow to bedzie gorzej...
No, ale poprobuje wszystkich istniejacych kombinacji i poobserwuje czy nie jest uczulony a potem pewnie zaczne sama co nieco przyrzadzac.Tak szczerze to i ja nie wiem o co chodzi z tym glutenem i kiedy jest na to odpowiedni wiek, narazie kupuje sloiczki z podstawowymi warzywkami, zwykly kleik z owocami. NAprawde juz ci lekarze i specjalisci tyle wymyslaja, ze strach dac dziecku cokolwiek.kurcze o co chodzi z tym glutenem ?? trzeba go podawać ?? a co się stanie jak go nie podam ??
czytam was i czytam ale genralnie nic nie rozumiem ...
Aletko co ty sądzisz na ten temat ??

dlatego ja zaczełam od obiadków.

hehe ze wczesniej na to nie wpadli