Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U nas to samo, jednego dnia cos daje to sie krzywi a drugiego wcina ze smakiem. Dzis dalam jablko z gruszka i nie chcial zobaczymy jutro.Myszko moja Karolinka też sceptycznie podchodzi do obiadków. Jednego dnia zje parę łyżeczek i ble, a następnego wcina to samo aż się uszy trzęsą:-) Może następnego dnia zna już ten smak obiadku i dlatego chętniej go zjadaJa jej podaję zarówno obiadki jak i deserki. Chociaż te drugie naprzemiennie z soczkami owocowymi.
![]()
Mój problem tkwi w tym , że Oliwcia jest strasznie zachwycona tym soczkiem i jak dzisiaj się skończyło to mała wpadla w straszną rozpacz
No i co ja mam teraz zrobić? Więcej soczku raczej jej nie dam bo to jej pierwsze próby czego innego niż cycuś i nie chcę jej zaszkodzić. Ale kupiłam herbatkę Hipa taką na lepsze trawienie i zastanawiam się czy mogę jej dać taką herbatkę czy może nie powinnam już dzisiaj jej nic mieszać po podaniu marchewki
Jestem zielona i nie wiem co robić
a dziecko się domaga 

) to mu dala tego kapusniaku
wprawdzie na poczatek tylko lyzeczke, ale nie zastanawiala sie ile to ma skladnikow, czy zawiera sol itp...
Welonka w tym miesiącu dziecko może wypijać do 150ml wody (soczków) itp. Ale przeciez jak chcesz dawać mniej to dawaj mniej.... Tylko cieżko peweni skoro córa sie tak domaga ;-) Mysz- dobre z tym kapuśniakiem
Ale racja, kiedys było całkiem inaczej