Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mysz - jeśli chcesz wyeliminowac nocny posiłek, to musisz mu zwiększyć dawke dzienną o ten jeden posiłek, no ale to by chyba musiał wcześniej wstawać niż o 10 - zaczniesz o 6-7 i na pewno zje 5 posiłków w dzień i nocka znów bedzie przespana![]()

I ja zreszta tez...

Myślę że najlepszy byłby zwykły kleik na mleku, kukurydziany ma intensywniejszy smak więc może to ;-) Ewentualnie purre ryzowe misiowy ogródek bo to warzywne jest a zarazem mleczne 
krupko a nie lubienie kaszek wynika ze smaku? że za słodkie są? Bo jeśli tak to sinlac raczej też mu nie posmakuje bo to jeszcze słodsze jestMyślę że najlepszy byłby zwykły kleik na mleku, kukurydziany ma intensywniejszy smak więc może to ;-) Ewentualnie purre ryzowe misiowy ogródek bo to warzywne jest a zarazem mleczne
![]()
Kupiłam malinową - to juz w ogóle porażka
Nie chce kupować 5 smaków i wszystkiego wyrzucać.