krupka
Entuzjast(k)a
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
teraz to ja jestem mądra, no nie?;-)
No ale nadal sprawdza się plan dnia? Mały nadal ładnie spi? U nas się troche rozregulowało przez tą chorobę, w sumie nie jeśli chodzi o godziny ale o ilość :-( Mam nadzieje że małemu wróci taki apetyt jaki był kiedyś...Szerlock i Kacperek od 19 do 9 śpi bez cyca i budzenia? No to podziwiam.
kacper jest kąpany o 19 zawsze (no chyba, ze jakas impra gdzies jest to troche pozniej, ale generalnie staramy sie byc na 19 w domu, bp pozniej kacper jest nie do zycia, a mi go żal). w związku z tym o godz. 20 juz dawno śpi. i teraz tak:
ble, ma byc cychahahahaNo ale nadal sprawdza się plan dnia? Mały nadal ładnie spi? U nas się troche rozregulowało przez tą chorobę, w sumie nie jeśli chodzi o godziny ale o ilość :-( Mam nadzieje że małemu wróci taki apetyt jaki był kiedyś...
od wczoraj jemy kanapki mięciutki chlebek oczywiście bez skórki z masełkiem i konfiturką bez cukru, kroję mu 1 cm kawałeczki i wcina aż mu sie uszy trzęsą, im bardziej twarde tym dla nas lepiej ze wzgledu na refluks bo jak pije mleko to odrazu je zwraca kaszki tym bardziej....