reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

rozszerzanie diety naszych maluszków :)

niestety u nas kisiel się nie sprawdził :-(

Nie wiem co się dzieje - nagle nic mu nie smakuje, nawet banan juz niedobry, a uwielbial :wściekła/y: najchetniej by tylko mleko pil i chrupki kukurydziane wciągał :baffled:

reklama
To spróbuj odciągnąć ile się da tym co masz albo ręką i spróbuj dać, moze to wystarczy żeby się zorientować czy będzie jadł. I najlepiej jak będzie głodny albo w nocy jak jada w nocy.

To spróbuj odciągnąć ile się da tym co masz albo ręką i spróbuj dać, moze to wystarczy żeby się zorientować czy będzie jadł. I najlepiej jak będzie głodny albo w nocy jak jada w nocy.

ewula to ty mi powiedz jeszcze jak? to mleko od razu przelac do butli i do lodowki wstawic? a potem jak sie obudzi na jedzenie to mozna je podgrzac?

szerlock jak juz uda ci sie sciagnac mleczko to wstaw do lodówki a potem ciut podgrzej w mikrofali. Ale wydaje mi sie ze lepiej nauczyc go pic w dzien bo po co ma sie rozbudzac w nocy (jak juz sie nauczy to mu dasz w nocy)
Ja Wojtka uczyłam stopniowo najpierw moje mleczko (smoczek musisz mies z 4 dziurkami) a potem mieszałam za rada dziewczyn z forum moje z modyfikowanym, zmieniajac proporcje az mojego nie było wcale no i mały ciagnie butle.
Nauczenie picia mleczka trwało ok 5 dni, a w ciagu dnia dostawał jeszcze z butli herbatke koperkowa.

reklama
ja tez uczylam majke picia mleka modyfikowanego jakies 3mce wczesniej,na wszelki wypadek zeby sie oswoila z nim...i okazalo sie niedlugo czekalam na ten WSZELKI WYPADEK (sprawa pod kryptonimem:ŁOKIEĆ)
MAM TERAZ ZGOLA INNY PROBLEM,OST MAJKA MALO PIJE MLEKA.NA KOLACJE TERAZ 70ML,WCZORAJ NIC,DPIERO O 2.30 OBUDZILA SIE I WYPILA 150...
ZOBACZE DZIS W NOCY JAK WSTANIE JAK JEJ POJDZIE...

Do góry