Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kiedyś na forum radzili mi takie kubeczki z dziubkiem ale nie niekapki, bo z nich słabo leci. Ale na śpiocha też trudno tak nakarmić.i jak z kubeczka? takiego normalnego jak dla nas? to np. jak on sie obudzi w nocy to do rana bedzie z tego pil. dzis pił soczek jabłkowy z gwinta i bardzo mu sie podobało, ale wiadomo długo trza machac.
a z kieliszka pije ładnie, zawsze możesz postawić sobie jakąś miseczkę z mlekiem obok i napełniać, może i ciężko ale mały się nie przestraszy, ze coś szybko leci albo co ...
jabłkowo gruszkowa chyba nie jest tak słodka .... ale czy ja sama wiem .... ? żeby Zu potrafiła powiedzieć, to by Ci chętnie pomogła :-) p.s. a propo cycania: Ewitko ja odpisując Tobie na posta- nie miałam nic złego na mysli i mój post był pełen dobrego nastawienia, żebyś nie myślała, że ja ci odpisałam z jakimś tam wewnętrznym " nie" ...:-);-)wy tu robicie takie skomplikowane miksy, ze nie wiem skad ta wiedze czerpiecie. ja jestem jakas ułomna![]()

p.s. a propo cycania: Ewitko ja odpisując Tobie na posta- nie miałam nic złego na mysli i mój post był pełen dobrego nastawienia, żebyś nie myślała, że ja ci odpisałam z jakimś tam wewnętrznym " nie" ...:-);-)
Gaal, dla takiej kobitki jak ty to nawet trzy buźki ;-) ;-);-) No to spadam spać, bo chyba późno się zrobiłoewitko- wiem,ale żeby nie było ;-);-);-);-) buźka!
i juz nikogo nie ma.