Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A kupujesz jogurty z BOBOVITY specjalne dla maluchow? Czy jakies normalne?Emotion Niki ubostwia jogurcik malinowyMi wsumie tez smakuje
![]()
U nas na porodowce sa gotowe butelki z mlekiem [jak ktos nie cyckuje] i dostaje sie dajmy na to 10 na dobe plastikowych buteleczek [jednorazowych] w ktorych juz jest mleko gotowe- jak dziecko glodne to dostaje flache 'od tak' nie podgrzewaja ani nic.vinga- to chyba jakieś dziwactwo znajomej- gdyby tak było to na słoiczkach by nie pisali że można podawać w temp. pokojowej
i potem sie dopiero skaplam, po co ja je tam wlozylam, przeciez na polkach stoja w sklepach
ale tych wlozonych do lodowki juz nie wyciagalam, nie wiem czy ponowna zmiana temperatury mogla im zaszkodzic ale nie ryzykowalam.
to ja wam pisałam, że filtry nie są dobre dla dzieciaków. U mnie woda też nie jest rewelacyjna, ale młody jakoś od małego przyzwyczajony i nic mu nie dolega.