reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

moja to się będzie przemieszczać chyba poprzez skakanie. Jest w pozycji na czworaczka i wykonuje ekspresowe ruchy w przód i w tył... normalnie muszę ją nagrać :-D;-):rofl2::tak: i jak się jej uda to takiego susa do przodu daje:szok: wokół własnej osi to już łazi od dawna ale teraz to istna komedia.
gratki dla wszystkich ślicznych leniuszków i rozbrykanych pospieszalskich ;-) wiadomo o kim mowa :-D świetne te nasze dzieciaczki. A tak niedawno tylko sobie spały hehe:happy2::rofl2:

reklama
Maja Mój Witek to też leniuszek :-D Przekręca się z zawrotną prędkością na boki i na brzuch, ale nadal nie wie jak wrócić na plecki - tylko marudzi. Oczywiście rączki muszą być w buźce, a jak nie w buzi to drapią główkę (zdrapał sobie sporo ciemieniuszki :szok::tak:). Ale za to nauczył się pluć :szok::wściekła/y: Najlepiej mu to wychodzi jak je obiadek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jak się go posadzi to próbuje złapać wszystko dookoła siebie, ale jeszcze sam nie usiądzie. Podnosi tylko główkę i próbuje się podnieść. Chyba ma za ciężką dupcię ;-)

a Michas umie raczkowac, wstawac, siedziec, dzisiaj nawet sam usiadl z pozycji lezacej, ale uwaga jakos nie przewraca sie z brzucha na plecy tylko wstaje z brzucha do siadu, jakos to przewracanie ominal i nie wiem czy wogole to umie, poza tym plywakiem to nie bedzie bo wanna jest fajna ale na 5 minut... :-(

Monika dziekujemy.

Fogia gratki dla maluszka!

reklama
a Michas umie raczkowac, wstawac, siedziec, dzisiaj nawet sam usiadl z pozycji lezacej, ale uwaga jakos nie przewraca sie z brzucha na plecy tylko wstaje z brzucha do siadu, jakos to przewracanie ominal i nie wiem czy wogole to umie, poza tym plywakiem to nie bedzie bo wanna jest fajna ale na 5 minut... :-(

Twoj michas to supermen styczniowkowy chyba :-D:-D:-D:-D:-D

Moja Oliwcia raz przewrocila sie na ten brzuszek i narazie cisza O_O porownojac Oliwcie do waszych pociech to moja Oliwcia jest w zasadzie ksiazkowa a wasze maluszki to male expresiki O_O

Do góry