reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Abejka ... wyobrażam sobie co czujesz ... nam mamom to chyba właśnie najtrudniej tą pępowinę przeciąć ... ale z czasem będzie coraz lepiej :tak:. A Zuzolek w podpisie po prostu boski .... do zakochania ... bez dwóch zdań :-):tak:

dziękówka titka :-)
usiłuje was nadgonic - Mati w podpisie jest zawsze extra. Bo wogole jest extra :-)

Jula!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Abeja kazda mama ma tak samo...............chcialabym poslac Emile do przedszkoa bo czasami juz nie wyrabiam z nimi dwiema (srednio co dwa dni :-D:-D:-D) no i jzu ejstem zdecydowana i w ogole ........a potem sobie mysle ze ja sie zarycze za nia;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D boze a co ajz robie jak one na studia pojda albo wyjda za maz ?????????????????;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A dla chodzacych wielkie gratki.............my nadal raczkujemy ......chodzimy tylko przy meblach................:dry::dry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: o zebach nie wspomne a raczej o ich braku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja sie zastanawiam nad przedszkolem juz od dwoch miesiecy:-Dale tak serio to naprawde mam zamiar poslac mojego lobuza tak gdzies od lutego :tak:moze :-p uczylismy sie zdmuchiwac swieczke :tak:jakos nam to wychodzi a co za tym idzie to aryan sie nauczyl przy okazji gwizdac:-D

Chcialam sie pochwalic ze moj Hubercik od piatku zaczal chodzic i nie jrst to juz kroczek albo dwa ale juz dluzsze trasy;-);-);-);-);-);-)

Gratulacje dla Hubcia:-D
Marta zrobila dzis 4 kroczki sama;-)zebow tez brak nie wiem czy jej w ogole urosna??Zwlaszcza sie martwi tesciowa:confused2::rofl2:chyba zaczne zbierac na proteze

reklama
GRATULACJE MALE STYCZNIOWE ZDOLNIACHY.

U nas narazie zero chodzenia. Za jedna raczke i owszem calkiem ladnie sobie radzi. Stac tez potrafi bardzo dlugo sam, ale jak ma zrobic choc pol kroczku, to siada na pupe i zapiernicza na czterech. :-D

Do góry