reklama
hyy to my się wyłamiemy
Olga jakoś chyba dopiero zaczyna poznawać tę umiejetność bardziej, choć i tak cały czas to jest takie delikatne, wstydliwe pomrukiwanie, czasem delikatne gadanie a śmieje się cały czas bez wydawamia jakiegokolwiek dźwieku, komicznie to wyglada bo japa otwarta jakby miała mnie połknąć, oczy się śmieja a tu cisza :-) - ale nie przejmuje się tym jeszcze, ona tu jedna z tych młodszych i na wszystko przyjdzie pora

wiesienka123
mama Asi
U nas to wygląda tak ze jak sie zacznie z Asia rozmawiać to wtedy jest dyskusja na całego. Najlepiej jak zadzwoni P i ja wezmę tel na głośnomówiący wtedy dopiero odchodzą gatki
Babci przez tel. tez potrafi sie poskarżyć

Karolinusia
Fanka BB :)
hyy to my się wyłamiemyOlga jakoś chyba dopiero zaczyna poznawać tę umiejetność bardziej, choć i tak cały czas to jest takie delikatne, wstydliwe pomrukiwanie, czasem delikatne gadanie a śmieje się cały czas bez wydawamia jakiegokolwiek dźwieku, komicznie to wyglada bo japa otwarta jakby miała mnie połknąć, oczy się śmieja a tu cisza :-) - ale nie przejmuje się tym jeszcze, ona tu jedna z tych młodszych i na wszystko przyjdzie pora
Olga jest prawie miesiąc młodsza od mojej, a Bianka niedawno się rozgadała. Daj Jej trochę czasu...Jeszcze zapragniesz ciszy;-)
mayo
Nasz maly od kilku dni wykonuje dziwny "manewr": lezac,opiera sie na prawej stopie i unosi bioderka oraz brzuszek do gory i troche na lewo. Wyglada to tak jakby probowal sie na bok przekrecac (ale tylko od pasa w dol - "reszta" tulowia dalej lezy
.. Wasze tez tak robia?
wiesienka123
mama Asi
Mayo -moja Asia tak wlasnie robi, lezac na boku i jeszcze dodatkowo trzyma w raczce zabawke z maty

monisia1979
Kms,moja Mała też nie za bardzo gadatliwa jest,nie to co Jej Matka ;-)
;-)
,ale narazie się nie przejmuję,widać nic ciekawego narazie do powiedzenia nie ma 

.
Jeszcze się rozgadają wszystkie,aż będziemy myśleć:"KRÓLESTWO ZA CISZĘ"

Jeszcze się rozgadają wszystkie,aż będziemy myśleć:"KRÓLESTWO ZA CISZĘ"

mayo
Moze one sobie tak "trenuja"? Swoja droga fajnie to wyglada;-)Mayo -moja Asia tak wlasnie robi, lezac na boku i jeszcze dodatkowo trzyma w raczce zabawke z maty![]()
czarodziejka87
Nasz maly od kilku dni wykonuje dziwny "manewr": lezac,opiera sie na prawej stopie i unosi bioderka oraz brzuszek do gory i troche na lewo. Wyglada to tak jakby probowal sie na bok przekrecac (ale tylko od pasa w dol - "reszta" tulowia dalej lezy.. Wasze tez tak robia?
Szymon też tak robi :-) ale opiera się już na dwóch stopach i unosi prawie cały- tylko główka leży, a jak trzymam go pod pachami to próbuje stawać na nóżkach
reklama
mayo
To tez "trenowal" moze ze trzy razySzymon też tak robi :-) ale opiera się już na dwóch stopach i unosi prawie cały- tylko główka leży, a jak trzymam go pod pachami to próbuje stawać na nóżkach

Podziel się: