reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rozwój i postępy naszych dzieciaczków

reklama
hyy to my się wyłamiemy :sorry2: Olga jakoś chyba dopiero zaczyna poznawać tę umiejetność bardziej, choć i tak cały czas to jest takie delikatne, wstydliwe pomrukiwanie, czasem delikatne gadanie a śmieje się cały czas bez wydawamia jakiegokolwiek dźwieku, komicznie to wyglada bo japa otwarta jakby miała mnie połknąć, oczy się śmieja a tu cisza :-) - ale nie przejmuje się tym jeszcze, ona tu jedna z tych młodszych i na wszystko przyjdzie pora

U nas to wygląda tak ze jak sie zacznie z Asia rozmawiać to wtedy jest dyskusja na całego. Najlepiej jak zadzwoni P i ja wezmę tel na głośnomówiący wtedy dopiero odchodzą gatki:-D Babci przez tel. tez potrafi sie poskarżyć:tak::szok:

hyy to my się wyłamiemy :sorry2: Olga jakoś chyba dopiero zaczyna poznawać tę umiejetność bardziej, choć i tak cały czas to jest takie delikatne, wstydliwe pomrukiwanie, czasem delikatne gadanie a śmieje się cały czas bez wydawamia jakiegokolwiek dźwieku, komicznie to wyglada bo japa otwarta jakby miała mnie połknąć, oczy się śmieja a tu cisza :-) - ale nie przejmuje się tym jeszcze, ona tu jedna z tych młodszych i na wszystko przyjdzie pora

Olga jest prawie miesiąc młodsza od mojej, a Bianka niedawno się rozgadała. Daj Jej trochę czasu...Jeszcze zapragniesz ciszy;-)

Nasz maly od kilku dni wykonuje dziwny "manewr": lezac,opiera sie na prawej stopie i unosi bioderka oraz brzuszek do gory i troche na lewo. Wyglada to tak jakby probowal sie na bok przekrecac (ale tylko od pasa w dol - "reszta" tulowia dalej lezy;).. Wasze tez tak robia?

Kms,moja Mała też nie za bardzo gadatliwa jest,nie to co Jej Matka ;-):-D;-):-D,ale narazie się nie przejmuję,widać nic ciekawego narazie do powiedzenia nie ma :-D:-D:-D:-D:-D.
Jeszcze się rozgadają wszystkie,aż będziemy myśleć:"KRÓLESTWO ZA CISZĘ" :-D:-D:-D

Nasz maly od kilku dni wykonuje dziwny "manewr": lezac,opiera sie na prawej stopie i unosi bioderka oraz brzuszek do gory i troche na lewo. Wyglada to tak jakby probowal sie na bok przekrecac (ale tylko od pasa w dol - "reszta" tulowia dalej lezy;).. Wasze tez tak robia?

Szymon też tak robi :-) ale opiera się już na dwóch stopach i unosi prawie cały- tylko główka leży, a jak trzymam go pod pachami to próbuje stawać na nóżkach

reklama
Do góry