reklama
czarodziejka87
Fanka BB :)
wow coruja już szczęśliwa siódemka:-) u nas na razie są "tylko" 2
Niedawno Luiza pisała, że Igorek odkrył co ma między nóżkami- Szymon odkrycia dokonał wczoraj i też ciąga sobie siusiaka
A wasze maluchy też tak namiętnie gryzą swoje stópki?
Niedawno Luiza pisała, że Igorek odkrył co ma między nóżkami- Szymon odkrycia dokonał wczoraj i też ciąga sobie siusiaka

A wasze maluchy też tak namiętnie gryzą swoje stópki?
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Obniżyliśmy już Andzi materac, bo strach ją w łóżeczku zostawiać
, nawet w nocy podczas snu się przekręca na brzuch i tyłek do góry zadziera
Czarodziejka oczywiście, że tak:-)

Czarodziejka oczywiście, że tak:-)
Stópki? Pewnie
Nina łapie się za stopę, prostuje nóżkę i dociąga do główki nawet jak ją karmię cycem ;-) A ostatnio odkryła, że ma uszy..
Uszy są ciągane, wykręcane i zgniatane
Materacyk też musieliśmy jej obniżyć, bo, ostatnio, gdy zostawiłam ją w łóżeczku i odwróciłam się na chwilę, żeby ubrania do szafy powiesić, Nina złapała się przewijaka i stanęła.. Teraz staje przy barierce, chwyta się i podnosi. Ale przynajmniej nie wypadnie. A jaka szczęśliwa jest, kiedy może chwilę postać ;-)

wow
jestem pod wrażeniem "sukcesów" Waszych Skarbów, oczywiście wszystkim gratuluję
moja Olga jak na razie czołga się na brzuszku, robi 360 st. na pleckach i brzuchu, usilnie próbuje się przekręcać z plecków na brzuszek, wygibasy przy tym robi niesamowite aż mnie wszystko boli no ale dupka jest za ciężka
materacyk też jej obniżyliśmy już i zawiesiliśmy zabawki edukacyjne jest zachwycona
z siedzeniem jest coraz lepiej ćwiczy w specjalnej macie/gniazdo które pokochała i ja również bo mogę ją tam „wrzucić” i spokojnie zrobić coś w domu czy przygotować jej jedzonko a ona bezpiecznie siedzi i się bawi
uszy też ostatnio są numerem 1 ;-) stópki tylko jak siedzi, jak leży to ciężko jej jeszcze je do buźki przyciągnąć, mały grubasek
ząbków nadal brak

moja Olga jak na razie czołga się na brzuszku, robi 360 st. na pleckach i brzuchu, usilnie próbuje się przekręcać z plecków na brzuszek, wygibasy przy tym robi niesamowite aż mnie wszystko boli no ale dupka jest za ciężka

wow coruja 7 ząbków nieźle
czarodziejka pewnie że stópki to najfajniejsza zabawka Dawida hehe
asienka u mnie mały tak samo się kręci jak wstaje to on śpi albo w poprzek łózka albo ob kręcony o 360 stopni poza tym zaczął od paru dni przekręcać się z plecków na brzuszek więc musimy na niego bardzo uważać bo już parę razy o szczebelki w łóżeczku się obił ale cieszę się że zaczął sam się przekręcać bo teraz ma większą motywację do pełzania hehe
czarodziejka pewnie że stópki to najfajniejsza zabawka Dawida hehe
asienka u mnie mały tak samo się kręci jak wstaje to on śpi albo w poprzek łózka albo ob kręcony o 360 stopni poza tym zaczął od paru dni przekręcać się z plecków na brzuszek więc musimy na niego bardzo uważać bo już parę razy o szczebelki w łóżeczku się obił ale cieszę się że zaczął sam się przekręcać bo teraz ma większą motywację do pełzania hehe
monisia1979
Coruja,gratuluję kolejnych ząbków 

.
Nasza Mała też lubi stópki do buzi wkładać,no i uszami też się bawi,taka jest zadziwiona,że Jej coś z głowy odstaje
;-).
Tak sobie pomyślałam,że nic dziwnego,że chłopcy tak się siusiakami bawią,bo to i odstaje i daje się rozciągnąć

;-):-) 

Nasza Mała też lubi stópki do buzi wkładać,no i uszami też się bawi,taka jest zadziwiona,że Jej coś z głowy odstaje

Tak sobie pomyślałam,że nic dziwnego,że chłopcy tak się siusiakami bawią,bo to i odstaje i daje się rozciągnąć

U nas stópki też królują... Oprócz tego Adaś pokochał obroty i od dwóch dni ulubioną zabawą jest turlanie się z plecków na brzuch i odwrotnie. Acha i wczoraj Adaś po raz pierwszy podciągnięty do siadu utrzymał równowagę i siedział chwilkę podpierając się rączką. Zębów jednak jak nie widać, tak nie widać:-)
reklama
catedra
Zośka na miejscu nie usiedzi... nie chce siadać...
śmiga mi po całym mieszkanku i wygląda jak mały robocop
DDDD raczkuje tak nieporadnie, fajnie jej się łapki plączą a jest coraz szybsza...
no i mniej marudzi bo jest tyyyyle do zbadania
śmiga mi po całym mieszkanku i wygląda jak mały robocop
no i mniej marudzi bo jest tyyyyle do zbadania
Podziel się: