reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

Aniu u nas było to samo, dlatego, Otylka dostanie wózek na roczek od dziadków.
Otylka tez dorwała wózek w parku, bawiła się nim półgodziny, a potem nie dobra mama kazła oddać i był wielki lament, jeszcze przez 15 minut w drodze powrotnej.

reklama
Jeszcze niedawno wszyscy stawiali ze Noemi i Karolek wyrwa w swiat na wlasnych pytkach jako pierwsi a tu prosze...:baffled::eek::-D

Maluszki chodzące:
Zosia
Julien
Marysia
Kubuś
Wojtek
Sandra
Otylka
Ola
Mateuszek -Aniab190
Marcinek

Maluszki stojące samodzielnie:
Matiś Heatherkowy
Mikuś
Karol
Noemi

Maluszki stojące z podparciem:
Wojciaszek

Dziewczyny wszyscy mnie pytaja juz co maja kupić Wojtkowi na roczek a ja już nie mam pomysłów podpowiedzcie proszę
rowerek taki jak prezentowała ti heatherek Smoby urban już kupila babcia, jedna ciotka kupuje piaskownice a reszta tez cos chce a ja juz pomysłów nie mam:-)

Sylwia, nie wiem jakie kwoty wchodze w rachube, ale Miki np. wiem, że dostanie:
FISHER PRICE WODNY SWIAT KUBUSIA PUCHATKA -EXPRESS (196998216) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. - kuzynki syn bawił sie do 3 roku życia
Fisher Price. Autobus. Mattel. NOWE GWARANCJA. (194833500) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. - tym Miki juz się bawił podczas labowiska i bardzo mu sie podobało
I kiedys bawił się tym - też z zainteresowaniem FISHER PRICE Krzesełko- uczydełko. SUPER CENA !! (194706792) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Szczeniaczka uczniaczka już ma, ale raczej sie do niego tuli, tarmosi, niż bawi ;-)

Co prawda nie zdarza się to jeszcze często, ale Martuś próbuje stać sama- ostatnio w wannie i mało orła nie wywinęła :szok: ledwo ją złapałam. No i próbuje wreszcie chodzić za rączkę albo trzymana pod paszki :-) Ale chodzić to już nie zdąży zacząć przed roczkiem :tak::-)

Maluszki chodzące:
Zosia
Julien
Marysia
Kubuś
Wojtek
Sandra
Otylka
Ola
Mateuszek -Aniab190
Marcinek

Maluszki stojące samodzielnie:
Matiś Heatherkowy
Mikuś
Karol
Noemi
Martusia

Maluszki stojące z podparciem:
Wojciaszek

A ja Wam powiem, że dzisiaj Marcinek pokazał, że jednak słusznie zaliczyłam go do chodzących dzieci:-) Po kolacji tak się rozbujał, że odpychał moją rękę i śmigał po pokoju jak stary:-D:-D:-D

reklama
Do góry