reklama
Wczoraj w samochodzie Wojtek wymieniał wszystkich z naszej rodzinki. Mówi tak: mama, tata, Haj (tak mówi na Stasia), a ti (czyli "ja"). A potem zmiana: tata, mama, a ti, Haj.
Wyraźnie widać, że zaczaił, że mamy 4osobową rodzinę. :-)
Wyraźnie widać, że zaczaił, że mamy 4osobową rodzinę. :-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Zdolniacha :-)
Noemi wczoraj tez w kapieli pokazywala palcem i mowila"mama,tata,Emi" i od nowa... :-)
Wiecie co,ja juz dzis nie moge....Noemi lubi jesc serek topione bez chleba i prosilam zeby jadla lyzeczka... Mowie do niej,a ona jak echo wszystko powtarza za mna...Ja mowie "Noemi nie wolno" a on "nie olno",ja "lyzeczka jedz " ona "jedz" itd...hahaha
A za to uwielbiam jak mloda cos je i jak jej smakuje mowi " mhmmmmyy ,picha"...i tak smiesznie przy tym glowa kreci na boki
Noemi wczoraj tez w kapieli pokazywala palcem i mowila"mama,tata,Emi" i od nowa... :-)
Wiecie co,ja juz dzis nie moge....Noemi lubi jesc serek topione bez chleba i prosilam zeby jadla lyzeczka... Mowie do niej,a ona jak echo wszystko powtarza za mna...Ja mowie "Noemi nie wolno" a on "nie olno",ja "lyzeczka jedz " ona "jedz" itd...hahaha
A za to uwielbiam jak mloda cos je i jak jej smakuje mowi " mhmmmmyy ,picha"...i tak smiesznie przy tym glowa kreci na boki

haha
Klaudia tez nazywa wszystkich-Mamusia Dora, tatus Adam i ja Dusia..i czesc dziadków i babc, ciotek nazwie..
a jak jej sie cos podoba, badz smakuje to podobnie robi takie "aaa pycha" "doble"..badz" ładne uuuuu", albo "u u u bajela jaka lacha"

Klaudia tez nazywa wszystkich-Mamusia Dora, tatus Adam i ja Dusia..i czesc dziadków i babc, ciotek nazwie..
a jak jej sie cos podoba, badz smakuje to podobnie robi takie "aaa pycha" "doble"..badz" ładne uuuuu", albo "u u u bajela jaka lacha"

Wojtek z lepszych tekstów to ma jeszcze: "ok kumam" 
ale chyba nie do końca rozumie znaczenie.
No i jak coś jest brudne albo zepsute to mówi "beee, fuj". Tyle, że zamiast litery "f" mówi "h". Same sobie spróbujcie powiedzieć "fuj" przez "h".

ale chyba nie do końca rozumie znaczenie.No i jak coś jest brudne albo zepsute to mówi "beee, fuj". Tyle, że zamiast litery "f" mówi "h". Same sobie spróbujcie powiedzieć "fuj" przez "h".

ell
no to zaczynaja sie coraz ciekawsze teksty
u nas pfu na razie brzydkich słów nie ma;-)ale za to pieknie wymawia juz imiona całej rodziny..jak rano wstaje to pyta, jade do dziadzia Zdzicha czy Janka? Jak juz powiem, ze do Zdzicha to sie upewnia czy bedzie baba i wujek:-) dokładnie wie do kogo jedzie...i jak juz ma blizej określone kto bedzie, to pyta czy pojdzie na spacerek z wujkiem, czy z pieskiem i dziadziom...chce znac cały przebieg dnia...i jak juz wszystko jej opowiem to potem pyta, czy mama przyjedzie
cudne to jest
u nas pfu na razie brzydkich słów nie ma;-)ale za to pieknie wymawia juz imiona całej rodziny..jak rano wstaje to pyta, jade do dziadzia Zdzicha czy Janka? Jak juz powiem, ze do Zdzicha to sie upewnia czy bedzie baba i wujek:-) dokładnie wie do kogo jedzie...i jak juz ma blizej określone kto bedzie, to pyta czy pojdzie na spacerek z wujkiem, czy z pieskiem i dziadziom...chce znac cały przebieg dnia...i jak juz wszystko jej opowiem to potem pyta, czy mama przyjedzie
cudne to jestpatrycja24berlin
Oti ale Ty slodka jestes i madra :-)
Wojtus -hahaha usmialam sie
U nas czasami tez wyleci "kuwaaa"

A teraz przed chwila wylala jogurt i przybiegla mowiac" bloila" czyli "nabroilam" :-)
Wojtus -hahaha usmialam sie

U nas czasami tez wyleci "kuwaaa"

A teraz przed chwila wylala jogurt i przybiegla mowiac" bloila" czyli "nabroilam" :-)
reklama
Nasz od wczoraj mówi "Mikajaj" a poza tym jak echo powtarza ostatnie słowa - tak jak Noemi ;-)
Wojciach, niezły tekst ;-)
A nasz tatuś nauczył Mikusia dialogu: "Miki full..." Miki odpowiada "wypas"
Naprawdę zaczyna sie robic bardzo ciekawie
Wojciach, niezły tekst ;-)
A nasz tatuś nauczył Mikusia dialogu: "Miki full..." Miki odpowiada "wypas"

Naprawdę zaczyna sie robic bardzo ciekawie