reklama
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ja z przewijaniem jeszcze daję radę, choć jest coraz trudniej i trzeba się często do podstępu uciekać
Daję Małej do rączek jakiś dziwny przedmiot, którego wcześniej nie widziała i pobijam rekord świata w prędkości przewijanie, zanim sie tym przedmiotem znudzi
Choć z nia to chyba jeszcze nie jest tak trudni jak z innymi Maluchami, bo ona zasadniczo lubi się ubierać i przebierać...
A moja mała wczoraj też dała czadu - ja w kuchni zmywam podłogę ze 2 razy dziennie, więc żeby nie gonić cały czas z wiadrem do łazienki, to trzymam je w kącie razem z mopem. I przyznaję bez bicia, że tą wodę to zmieniam co 2, czsem nawet 3 ni, bo przy częstym zmywaniu to ona aż taka strasznie brudna nie jest
No i moje dziecię wczoraj do wiadra doraczkowało, chwyciło brzeg wiadra i chlupnęło pięknym szarym strumieniem na siebie (właśnie przed kolejnym myciem miałam ta wodę wymienić
). Ale nawet się Małpa nie wystraszyła - zaczęła packać łapkami zanosząc się perlistym śmiechem
Taka łobuzica
A mama musiała jej fundować dodatkową kąpiel i przebieranki 
A moja mała wczoraj też dała czadu - ja w kuchni zmywam podłogę ze 2 razy dziennie, więc żeby nie gonić cały czas z wiadrem do łazienki, to trzymam je w kącie razem z mopem. I przyznaję bez bicia, że tą wodę to zmieniam co 2, czsem nawet 3 ni, bo przy częstym zmywaniu to ona aż taka strasznie brudna nie jest
No i moje dziecię wczoraj do wiadra doraczkowało, chwyciło brzeg wiadra i chlupnęło pięknym szarym strumieniem na siebie (właśnie przed kolejnym myciem miałam ta wodę wymienić
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Ale słodkie łobuziaki!!!
Ja z Marcinkiem jeszcze mam spokój pod tym względem - to mały leniuszek i nie za bardzo chce mu się ruszać dupcię. Choć ostatnio próbuje...podejrzewam, że jak już raz ruszy do przodu i spodoba mu się, to też będę musiała mieć oczy w... dookoła głowy;-)
Ja z Marcinkiem jeszcze mam spokój pod tym względem - to mały leniuszek i nie za bardzo chce mu się ruszać dupcię. Choć ostatnio próbuje...podejrzewam, że jak już raz ruszy do przodu i spodoba mu się, to też będę musiała mieć oczy w... dookoła głowy;-) patrycja24berlin
I to mi sie podoba-dzieciaki broic, broic!!!!!!!
:-)
A my przewijak mielismy ale ...ani razu nie uzylam...zawsze wygodniej bylo na kanapie...Pewnie tez dlateho ze na poczatku byla kolyska a potem to juz mi sie bez sensu wydawalo klasc ten przewijak...
"A taki ladny byl- amerykanski"...
:-)
:-) A my przewijak mielismy ale ...ani razu nie uzylam...zawsze wygodniej bylo na kanapie...Pewnie tez dlateho ze na poczatku byla kolyska a potem to juz mi sie bez sensu wydawalo klasc ten przewijak...
"A taki ladny byl- amerykanski"...
:-)patrycja24berlin
A moje dziecko wlasnie caluje kaloryfer...z jezykiem...
;-)

;-)

reklama
patrycja24berlin
Kasia jak by moja babcia przyjechala to by znalazla to mase roboty...
:-) :-) :-) 
:-) :-) :-)