reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
gRATULACJE DLA mARYSI, iZUNI, mARTUSI!!! iRMA- NASZ TEŻ TAK CZASEM ROBIŁ, TERAZ JUŻ MU PRZESZŁO - ŁAZI SOBIE GDZIE CHCE I NIE PŁACZE...

zA TO MOJE DZIECKO MA NOWĄ FASCYNACJĘ - "PISANIE" PONIEWAŻ CIĘŻKO TO OPISAĆ TO WRZUCĘ FILMIK - NAMIARY W ODPOWIEDNIM WĄTKU :)

sorki za sknocone wielkości liter :( ale przepisywac mi się nie chce...

W każdych stronach inaczej :-) u nas kuzynka to taka dalsza rodzina, a tak to siostra :-)

Dokladnie tak samo. Chociaz ja osobiscie w ogole nie lubie okreslenia kuzyn/kuzynka i dla mnie nawet dalsze kuzynostwo to brat i siostra :laugh2: (moj dziadek i dziadkowie tych wlasnie "kuzynow" byli bracmi - a my jak najblizsza rodzina hehe, jak moglabym nie mowic o nich brat i siostra?!)

A propos rozwoju. Moja córcia to niezła jest. Siedzieć jeszcze dobrze nie umie, tzn. sama długo nie usiedzi, ale siada toi owszem niemal cały czas. I to nie z brzuszka a z plecków. Rączką się podeprze i hops już siedzi panna zadowolona. A i całkiem ładnie już stoi ale tylko jak się ją podtrzymuje pod paszkami.

Siedzimy sobie dziś przy stole przy obiedzie, a Wojtek bawi się na macie. Gaworzy sobie, kwęka i takie tam. Nagle czuję, że coś mnie ciągnie za nogawkę. Patrzę, a tam Wojciaszek zadziera głowę do góry i patrzy na mamę. :-)

A u nas malutki sukcesik w kierunku picia :-) . Zosia jest anty butelkowym dzieckiem :-) soczki pije tylko łyżeczką a dziś tata dał jej szklane z napojem i z pomocą tatulka wypiła . Tak normalnie piła jak stara :-) ;-) . Niby nic a kurcze tak mnie to cieszy ;-) :happy:

reklama
Gratulujemy!!
Wojtkowi - pierwszych przemieszczeń!!
Zosi - picia w niekonwecjonalny sposób jak dla niemowlaka
Oleńce- pozycji pionowej
i wszystkim innym nowych umiejętności

Do góry