reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

A mój szkodnik rozwalił dzisiaj łóżeczko tak skakała że urwała deseczkę od spodu łóżeczka. Jak przyszłam bo było tak dziwnie cicho to patrze a Sandry w łóżeczku nie ma :szok: patrze więc lepiej a temu diabełkowi tylko głowa ze szczebelków dolnych wystaje a mordka sie śmieje w najlepsze wpadła w dziurę razem z materacem :-D:-D:-D nie zrobiłam zdjęcia bo szybko ją ratowałam z opresji:-D:-D:-D ale wyglądoło to super

a to dowód :
1005767bz4.jpg

reklama
czytam o wyczynach waszych dzieciaczków i gęba mi sie cieszy, oj człowiek nie jest w stanie przewidziec co za chwile wymyślą i powiem wam że w takim razie Iza nie broi mi az tak bardzo, zepsuła mi tylko telefon komórkowy, wiec chyba od dziś bede mówić że jest grzeczna;-):-):-D

Ano rządzą!!! no i Kubuś...
Ale co do bałaganu Pati to ja tam już w ogóle nie mam ambicji w domu mieć porządku, Karol wszytsko rozwleka po całym domu- najlepiej buty, chowamy do szafy a on otwiera i roznosi po mieszkaniu :) a jak wkładam rzeczy do pralki to stoi obok i wywala...potem wkłąda - ale jak wywali 10 to włoży jedną :)

:-D:-D:-Dale sie uśmiałam - z Sumki, Pati i Baśki - wy mnie zawsze portaficie rozbawić..... Karolek to trochę chyba więcej rozumu ma ale Noemi i Kubiszon i moja Maryśka to jakby normalnie z jednej macicy wyleźli. JEDEN MIOT.
:szok::szok::szok:A OTYLKA mnie zeszokowała na maxa. ODWOŁUJE CO KIEDYKOLWIEK COKOLIWEK POWIEDZIAM NA TEMAT NOCNICKA.

Acha tak mnie natchneło w związku z diablicą Noemi, szkodnikami od Kakaw i Sumki i reszta łobuzów. CZ:-D:-D:-DY TO NIE JEST PRZYPADKIEM O DZIECIAKACH Z CZERWCA 2006????

http://www.youtube.com/watch?v=7fQHbtbpHiE

Głuszek - to jest rewelacyjne!!! dlaczego ja dopiero teraz odkrywam bebe Lilly???? (oczywiście to pytanie retoryczne ;))
A co do mądrości Karolka - to ja tam nie wiem...lepiej nie zapeszać:) myslę że oni wszyscy tak samo mądrzy tylko okazja czyni "niszczycielem" - czyli wszystko jeszcze przed nami - bo oczywiście tych okazji nie da się uniknąć

no Basia co ty!!!! wstydź sie!! bebe lily to podstawa!!!! a "Halo dziadku" nie ma sobie równych!!! to jest przebój Maryśki. Do tego królik titou i Sabaton z ich kawałkiem PRIMO VICTORIA :szok::szok:, i pełnia szczęcia!!!

Acha co do ostanich ośiagnieć to Maryś kreci sie w kółko po to żeby zaraz upasć i się cieszy. chmmm nie wiem co w tym fajnego ale ona to chyba luib. najgorzej jak ją tak na ulicy złapie, taka chęć kręcenia......

Bebe Lilly to jest to-- Sandrusia też jest jej fanką śmieje się normalnie do telewizora jak ją widzi i macha rękami i nogami szczególnie lubi teledysk w dzungli :-D:-D:-D oglada na "Mini -Mini" A propo telewizji to choć wiem ze to niezbyt dobre to moja to normalny telemaniak uwielbia bajki lubi "w niebieskim domku " i "bracia koala" i "listy feliksa" i ulice sezamkową :tak::tak::szok:

reklama
Do góry