dominique.p
Fanka BB :)
rajuuuu, jakie to szczęście, że Piotrek nigdy nie chciał smoka. nie mam teraz problemu z oduczaniem :-)
Tak jak u nas

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
rajuuuu, jakie to szczęście, że Piotrek nigdy nie chciał smoka. nie mam teraz problemu z oduczaniem :-)
u mnie tez byl taki problem mala ssala kciuk jak zasypiala i wpadlam na pomysl zeby jej zawiazac rekaw na supelek ryczala jak glupia i 3 tygodnie spala z zawiaznym rekawie i juz o paluchu nie pamieta od 7 miesiecy i mam spokoj bo smoka tez nie ma :-):-)
smarowalam i nie dalo skutku na chwile pomoglo ale i tak jak Julka spala to odruchowo ssala kciuk i zjadala plyn poza tym byl on wszedzie potem mimo ze palca tylko smarowala na ubraniu i w buzi miala nie smak jakis metoda z rekawem jest moze i drastyczna ale moja ryczala jakies 3 dni i potem byl spokoj i pomoglo w 100% :-)wow ... ja nie moglabym mu tego zrobic. Chyba. Nie wiem. Moze sprobuje.
Nie mam innego pomyslu.
Moze mu czyms posmaruje gorzkim, ale czym? Co mogloby byc niesmaczne i bezpieczne?
Super Ewus! Oby tak dalej, a minie miesiac i julcia nie bedzie wiedziec co to jest smokno i pierwsza drzemka bez smoka za nami... obyło się bez awantury