reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ruchy dzidzi

no tez jestem ciekawa,fajnie by bylo jakby sie dzidzius 20go urodzil bo u meza w rodzince to taka magiczna cyfra wszyscy sie 20go urodzili;-)

reklama
Maju to moze Cie odwiedze w przyszlym roku. :-) Moja szwagierka mieszka pod Wuppertalem, kuzyn Achen a bliska kolezanka Recklinghausen.

super,zapraszam,to blisko,bedziemy miec wtedy juz male szkraby przy sobie:-)
a jesli chodzi o mojego szkraba,to on dzis troche leniwy bo malo sie rusza i troche sie niepokoje,no ale moze jak pojde spac to da mi troszke o sobie znac:confused: oby.....:sick:

po prostu ma leniwy dzień - nie myśl o tym ciągle, bo napewno wtedy nie kopnie :dry: ja tak raz miałam! i się niepotrzebnie martwiłam ... ale w następny dzień nadrobił dzidziuś z podwojoną siłą.
A wczoraj w nocy jak już zasypiałam to tak mnie kopnął, że aż krzykłam hehe :laugh2:

Maju, to te nasze dzidziulki maja duzo wspolnego. Moja tez jakos dzisiaj caly dzien nieruchawa byla. A teraz.... pewnie jeszcze dlugo nie da mi zasnac. Nadrabia caly dzien. Widze, ze masz dziewczynke, ja mam przeczucie, ze tez bedzie dziewczynka. Ide w poniedzialek do lekarza, mam nadzieje, ze sie da obejrzec. :-)

HIHIHI moja dzidzia od wczoraj chyba kickboxing trenuje. Bo daje mi popalic w dwoch miejscach naraz. Na dole z lewej strony i u gory z prawej. Ciekawe jak sie ulozyla, ze tak dziwnie ja czuje, pod skosem ??

Niooo to witam spowrotem... :p spiesze doniesc ze moje malenstwo jest szczegolnie ruchliwe ostatnio i eneralnie wierci sie i kopie prwie przez caly dzien, najgorzej jednak jak mi sie w pecherz wcisnie no bo wtedy to normalnie masakra. Wczoraj pokazalam mezusiowi falujacy brzuszek i powiedzialam jak wymacac jak jest male ulozone, no normalnie oszalal radosci :D

reklama
Moj bobas tez robi sobie z mojego pecherza worek treningowy :baffled: zbyt przyjemne to to nie jest. No i wogole ostatnio to juz w nocy mnie dosyc regularnie budzi, bo tak sie kreci. Chyba chce mame przyzwyczaic do nocnego wstawania. ;-)

Do góry