reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ruchy dzidzi

Aph ...mnie tez dzidzius ostatnio po pecherzu boksuje i to takie dziwne uczucie,szczegolnie jak ide to normalnie mam takie wrazenie ze sie posikalam:szok: :-D ,brzuchol tez faluje mi calymi dniami:-) ,nareszcie bo ostatnio dzidzius byl leniwy i myslalam ze cos nie tak

reklama
fakt kopanie po pęcherzu jest nieporównywalnym doznaniem :laugh2: :-D :tak: najlepiej, że nie wiesz kiedy się spodziewać kolejnego kopniaczka hehe

Czekajcie dziewczyny jak dzidzia zacznie kopć po żebrach!!! ;-) To dopiero jest szał:szok: a moja Sandrunia wręcz uwielbiała mamusię kopać pod prawe żeberka:tak:

dla dzieciaczka czkawka nie jest bolesna ani szkodliwe, odczowa yto inaczej niz my, poza tym czkawka pomoga mu "udoskonalac" niektore funkcje organizmu, wiec niech mu sie czka na zdrowie :-D

Moja dzidziulka tez ma czasami takie napady, myslicie, ze to juz czkawka? Gdzies wyczytalam (chyba przestane czytac ;-) ), ze czkawka u dzidzi to dopiero tak po 30 tc.

reklama
To ja przestaje czytac. Z ta czkawke, to w sumie nie wiem kiedy dostaje, tylko pisalo, kiedy mama moze juz rozpoznac, ze to czkawka a nie kopniaczki. Ech...za duzo tych wszystkich informacji, a iektore to same sobie przecza. :-( Co gazeta czy strona w necie to cos innego wyszukuje, caly czas jakies rewelacje. ;-)

Do góry