Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Karlam a co ty bierzesz na ten pęcherz? Czy już dostałas antybiotyk - bo jest jakiś na to nieszkodliwy dla kobiet w ciąży. Ja miałam raczej niezbyt ciężkie zapalenie przez 6 tygodni chyba. A tak wogóle to "łapie mnie" raz lub dwa do roku...
Nie wiem jak ty się "dodatkowo" leczysz....Ja piłam b. dużo, aby wypłukiwac bakterie -woda, herbatki (min. rumianek, mieta...), żadnych cytrusów czy soków pomarańczowych, bo dodatkowo podrażniają...Ale warto brac dodatkowo wit. C, aby zakwasić mocz. Urosept- to tylko ziółka, wyleczy z b. lekkiego zapalenia 2tab X 3 i zapobiegawczo jak się czuje, ze może byc coś nie tak...Lekarze jeszcze dają chyba furalginium (nie wiem czy dobrze napisałam). Ale dla cięższych zakażeń to najskuteczniejszy jest antybiotyk. Ja właśnie jechałam na Urosepcie i tym drugim leku tak długo, bo lekarz powiedział , ze antybiotyku mi nie da.
No i radzę żadnego seksiku, bo nie pozbędziesz się tych bakterii.
I jeszcze o nospie- pomaga tez na ból przy tym zakażeniu pęcherza.

,a czkawki mamy regularnie co wieczor
,nie wiem czy to prawda ale ja pije ostatnio bardzo duzo bo mam okropne pragnienie i brzuchol rzeczywiscie mi urosl ale to chyba dlatego ze mam grubaska w brzuchu bo ma juz 2500gram

,a gin mi powiedzial ze ilisc wod plodowych mam w porzadku