Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Moja mała też się kumuluje po mojej prawicy. Ale jak już pisałam w innym wątku mój brzuszek dzisiaj jest niżej i opiera się o moje nogi, dlatego twierdzę, że być może jest wreszcie główką w dół
Witek siedzi z pupcią bardziej po lewej stronie, a po prawej boksuje mnie nóżkami, co zresztą nie należy do przyjemności :-( Zawsze kopie w to samo miejsce i chyba mam już tam niezłe sińce :-(
moje cudo ciągle siedzi wpoprzek mam brzuch podłużny, jakbym połknęła bumerang ;-)
a wczoraj, to się zaśmiewalismy z Jarkiem, bo maleństwo miało 3 końce tzn 3 wybrzuszenia zrobiły się na brzuszku, 1 po prawej stronie tuż pod żebrem, 2 w okolicy pępka, a 3 poniżej, koło kości miednicowej :sick: I jak to dzieciątko tam się ułożyło .... to nie mamy pojęcia
u mnie codziennie dzidzius daje popis na calego,najgorzej jest wieczorami,gora brzucha tuz pod piersiami juz tak mnie boli od tego boksowania ze dotknac sie tam nie umiea tu jeszcze 6 tygodni do konca,chyba bede miala narzady do wymiany
Wyżej twierdziłam, że się mało rusza, no więc mała postanowiła mi pokazać dziś wszystkie swoje możliwości, no i tak się zaprezentowała, że nie pozostaje mi mieć wątpliwości co do jej stanu :-)