reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ruchy dzidzi

A tu w irlandii nie potrzebuja usg zeby sprawdzic jak jest maluszek odwrocony :D Lekarz mi tylko brzucho pomacal i stwierdzil ze wszystko ok:p na ostatniej wizycie i ze mala glowka w dol.
Elu mi tez sie wydaje ze Twoj szkrabig glowka w dol odwrocony, mam dokladnie takie same objawy tylko przy okazji czasem czuje jak mi sie mala w miednice zaczyna wciskac (ostatnio przy takiej okazji pobilam rekord lazenia do kibelka w nocy az 7 razy O_O)
Takze sie nie martw :p

reklama
I ja mam podobne odczuwanie ruchów dziecka, a moje jest już główką w dół, więc Elżbietko Twoje chyba też.

Elu też mi się wydaje, że Filipek umiejscowił się główkowo, bo gdyby było odwrotnie to kopniaczki czułabyś raczej u dołu brzucha :-)

dziękuję dziewczynki, ja tez mam taka nadzieje. i ze jesli jest główką w dół, to już mu się nie odmieni:-)

aniay, dla innej ciężarnej ja tez umiem wybadac czy główka w dole czy pupa. ale u siebie nie dam rady, bo to trzeba stac z drugiej strony:crazy:

Roch tez już się główkowo układa, ale czasami siechyba jescze trochę przekręca.
Od dwóch dni jest cichutki i aktywuje sie raczej wieczorami... mam wrażenie, ze zacząl przybierać na wadze i mu coraz ciaśniej.

Moja dzidzia dziś jakoś mało ruchliwa aż zaczynam się martwić:-( Zawsze daje popalić całymi dniami a dziś wyjątkowo spokojna jest:-( Naprawdę się boję, jejku niech się powygina bo chyba nie usnę :no:

UFFFF troszkę mi ulżyło bo Jak na zawołanie dzidzia poruszyła się:tak: Ale i tak martwi mnie to że jest dziwnie spokojna dziś, no ale każdy ma jeden dzień gorszy a drugi lepszy;-):tak: Ide spać mam nadzieje że dostanę zaraz serię kopniaków i usnę w spokoju:tak:

reklama
Oki dziś od rana dzidzia rusza się jak szalona:-):tak: Widocznie wczoraj ze zmęczenia i tego okropnego bólu kręgosłupa porostu nie czułam jej ;-) W każdym bądź razie dziś dopisuje od samego rana i przestałam się martwić :-)

Do góry