reklama

Ruchy Dzidzi?

czy Wasze dzieciaczki też są takie regularne so do godziny akrobacji? Mój Babelek zawsze około 23 zaczyna szaleć najbardziej, trwa to około 30 minut, potem już "pokornieje". w ciagu dnia jest zalezny od tego co robię. W samochodzi sobie śpinka, bo nie czuję ruchów. Po posiłkach zawsze troche się gimnastykuje mój Malec, ale wieczornego kopania nigdy nie przebije:)

reklama
Antylopka widze ze twoj bobas to taki jak i moj!!!!!moje malenstwo wprost uwielbia sie gimnastykowac po 23,a w ciagu dnia roznie.najgorsze jest przeciadanie sie gdy wbija mi nozke pod lewe zebra a raczke w prawe biodro.rowniez niezbyt przyjemne sa jego zabawy z moim pepkiem gdzie po uderzeniu przechodzi mi prad az do samego dolu.no i czkawka ktora wprost potrafi wyprowadzic z rownowagi...i to najczesciej jak klade sie spac:-)

Claudi - mnie też najbardziej ta czkawka dobija :-D. Może nie sam fakt że jest, tylko to że tak długo, i to wtedy się robi okropne, jakby ktoś przez 10 minut pukał mnie w ramie :wściekła/y::-D

dokaldnie.to juz wole jak mnie porzadnie uderzy niz jak ma czkawke bo na to nic nie mozna poradzic tylko trzeba cierpliwie czekac,a jakos w ciazy to mi tej cierpliwosci brak...:sorry2:

dziewczyny a czy potraficie określić jak często wasze dzidziusie mają czkawkę? mi na poczatku to nie przeszkadzało wręcz przeciwnie ale teraz zauważyłam że mój maluszek ma czkawkę prawie codziennie i chyba zaczynam sie niepokoić

mrozik a czy może rozmawiałaś o tym z lekarzem bo j dopiero ide we wtorek to cos tam podpytam
kurcze bo nie wiem czy to tak często to normalne

Raczej normalne z tą czkawką. Poza tym taka czkawka to oznaka dobrago rozwoju neurologicznego :-) Spokojnie, sądzę że wszystko w normie.

reklama
z tego co wiem czkawka u malucha to nic co powinno niepokoic.po prostu ja ma,podobno jak sie nalyka wod plodowch.moj diabelek ma czkawke prawie codzien,czasem nawet pare razy w ciagu dnia.:wściekła/y:nie ma wyjscia trzeba sie przyzwyczaic...juz niedlugo:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry