reklama
futrzakowa
yea! to ja!
mi chyba nie wbija się pod żebra bo leży w poprzek ... takie mam przynajmniej odczucie że w poprzek ...jutro zapytam się gina..:-)
buziaczek1
Fanka BB :)
moje dzieciatko to wczoraj z tata rozmawialo w taki sposob: radek do niego mowil i ucho nastawial na boczku brzucha jak lezalam a szymon co 1 zdanie to mu kopa w ucho zasadzal az sie mezus wystraszyl i powiedzial ze juz go ucho boli od tych kopniakow 

a co do tego trzesienia to tez tak mam
jakby sie otrzasal z czegos
a co do bolacych ruchow szymonka to norma czasem to tak mnie wypycha po przodzie brzucha calym cialem ze az strach sie bac...wczoraj widzialm tez jak z prawego boku do lewego wi takie wybrzuszenie pod skora powedrowalo wielkosci...powiedzmy 15 cm dlugie a jak to cisnie na brzuch do przodu
!!umrzec idzie!!;-)

katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Natka to jak głowę (albo pupę) wypnie koło pępka to aż róg mi tam urasta i ciągnie jak diabli!! 

futrzakowa
yea! to ja!
Natka to jak głowę (albo pupę) wypnie koło pępka to aż róg mi tam urasta i ciągnie jak diabli!!![]()
a masz zdjęcie z taką pupą/głową?

buziaczek1
Fanka BB :)
ja tez mam takiego roga a boli czasami w cholere
ale co tam dobrze ze sie rusza
byle to bylo delikatnie a nie calym cialem do przodu wali jakby chcial plecami mi przez pepek wyjsc

katjusza77
szczęśliwa mama :-)
a masz zdjęcie z taką pupą/głową?![]()
próbowałam zrobić ale na fotce tego tak nie widać
reklama
U mnie też się tak boleśnie wierci. Np dzisiaj z rana nic, aż się wystraszyłam bo coś długo się nie ruszało, a tu nagle bum bum zaczęło moje maleństwo tańcować w brzuszku chyba przez godzinkę tak hehhe.
A na takie bolące wypychania to ja mam sposób, zawsze odrazu dotykamlekko gdzie tak wypycha do przodu i przestaje tak boleń
A na takie bolące wypychania to ja mam sposób, zawsze odrazu dotykamlekko gdzie tak wypycha do przodu i przestaje tak boleń
Podziel się: