Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no wlasnie tak sobie pomyslalambuziaczku - ja też u siebie to zauważyłamczuje jak mała mi się przeciąga pod skórą przesuwa nóżką, rozpycha, są to powolniejsze jakby ruchy, ale silne
)
wiadomo, dzieciaki mają już mało miejsca i fikołki już im nie w głowie ;-)
wiesz, ale takie to diwne dla mnie bo np przed tem jak chcialam oddech gleboki wzaisc to bylo mi ciezej niz teraz, bo teraz to nawet ziewnac moge prawie tak jak normalnie... ale znowu dziecko czuje nisko tam juz na dole a najgorzej jak lezalam i np chce wstac...wtedy maly mnie ciagnie i czuje jak tam na dole lezy sobie polowa ciala a druga polowa po prawej stronie pepka taki trojkat bo kopie w lewym boku lub pch mi sie calym ciezarem pod prawa strone zeber...wiec to lezenie na dole i tam taki ciezar to normalne w polaczeniu z tymi rzadszymi ale masywniejszymi ruchami? tzn ze rozwiazanie sie nam zbliza??no wlasnie tak sobie pomyslalamwiesz, ale takie to diwne dla mnie bo np przed tem jak chcialam oddech gleboki wzaisc to bylo mi ciezej niz teraz, bo teraz to nawet ziewnac moge prawie tak jak normalnie... ale znowu dziecko czuje nisko tam juz na dole a najgorzej jak lezalam i np chce wstac...wtedy maly mnie ciagnie i czuje jak tam na dole lezy sobie polowa ciala a druga polowa po prawej stronie pepka taki trojkat bo kopie w lewym boku lub pch mi sie calym ciezarem pod prawa strone zeber...wiec to lezenie na dole i tam taki ciezar to normalne w polaczeniu z tymi rzadszymi ale masywniejszymi ruchami? tzn ze rozwiazanie sie nam zbliza??

ufffffffff kamień z serca mi spadł bo juz myslałam ze mój mały ma jakąś padaczke czy cos bo córcia tak mi nie robiła
ale jak wy tez to macie to juz jestem spokojna![]()