• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ruchy dziecka

Pieszczoszka bardzo sie ciesze :-D nareszcie mozesz byc spokojna :-) Kilolek nie ma co porównywac maleństw , kazde dziecko w koncu jest inne ,nawet w brzuszku :tak: jedne sa bardziej aktywne drugie mniej:tak: najwidoczniej bedziesz miała spokojna coreczke :tak: a moze byc tak jak u Pieszczoszki , mała poprostu sie na ciebie wypieła:-p i kopie w inne miejsca. jest jeszcze na tyle mała , ze ma tam miejsce zeby sie poobracac :tak: zobacz w ktorym ja jestem tygodniu a ruchy poki co naprawde czuje raz na jakis czas i to nie jest nic intensywnego a w świeta to mały chyba zupelnie zrobil sobie przerwe i odpoczywal ja mama bo tez nic nie czułam;-) napewno jest dobrze wiec głowa do góry :-) i pamietajcie ze poki co na tym etapie jeszcze NIE MUSIMY odczuwac ruchow codziennie to normalne :tak:

reklama
Hej, melduję się z wyjazdu świątecznego u rodziców :) Dorwałam się na chwilkę do kompa, by Wam się pochwalić - moja Niunia w brzuszku szaleje, jakby po jakich dopalaczach była ;) Ale ile to mi radości sprawia to..:) Coś cudownego! I rano i w południe i wieczorkiem- kilka razy w ciągu dnia Ją czuję :) I najcudniejsze jest to, że wczoraj i mój mąż pierwszy raz poczuł kopniaczka przez brzuszek - ale był szczęśliwy :) !!! Buziaczki!

Gratuluje dziewczyny wszystkich cudownych kopniaczków. Ja też się muszę pochwalić, że zaczynam czuć dzidzie. Na razie są to delikatne ruchy i kopniaczki nieregularne ale są, nie da się tego pomylić z niczym innym:-)

martaik wedlug mnie calkiem normalne, ja tez czuje maluszka bardzo nisko. od wczoraj maluszek zaczol mocniej kopac ale ogolnie jest bardzo spokojny, Iwcia bardziej broila w brzuchu

reklama
Mi tak skacze nie raz dziecko nisko, ze miałam wrażenie jakby mi pochwa skakała:-D:-D:-D
ale lekarz mówi, że leży tam główką i może jak ma czkawkę to tak to odczuwam :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry