reklama
czarnula83
Fanka BB :)
ja czuje ruchy jak siedze i leze z taka sama siłą, kilka razy mi sie zdarzylo zebym poczula ruch jak poloze reke ale to bylo tylko kilka razy ale zeby pokazac dla synka czy dla Meza ze dziecko kopie to on przestaje jak sie tylko reke polozy 
Martusia22267
moja mała kopie od 20 tygodnia najpierw głównie wieczorami a teraz to bardzo często ją czuje od rana do nocy i kopniaki są już konkretne :-)wczoraj mojemu S w końcu udało się poczuć kopniaka przeszczęśliwy na maksa:-)
she_84
moja dzidzia od kilku dni konkretnie daje o sobie znac i mam wrazenie ze mniej wiecej o tej samej porze - oczywiscie rano jak sie obudze, pozniej tak ok. 12 w poludnie, wieczorkiem ok. 17 sie budzi i jest wtedy najbardziej aktywna, z godzinke wojuje. a na koniec w nocy jak sie klade spac. cudowne to jest uczucie.
a jesli chodzi o pozycje to najbardziej czuje jak siedze. a jak leze to tez mam wrazenie ze tak jak Leo fiore, moja dzidzia nie lubi prawego boku
a jesli chodzi o pozycje to najbardziej czuje jak siedze. a jak leze to tez mam wrazenie ze tak jak Leo fiore, moja dzidzia nie lubi prawego boku
Ostatnia edycja:
she_84
witam Was dziewczynki! ja tylko na chwile weszlam Wam powiedziec ze moj maz wczoraj pierwszy raz poczul ruchy dzidzi
jak juz szykowalismy sie w lozeczku do spania to polozyl mi reke na brzuchu a jak dzidzia zaczela szalec to tak szybko ja zdjal, bo sie biedak wystraszyl
a wczoraj przed spaniem to byly takie wlasnie konkretne kopniaki
a teraz zmykam szykowac sie na wizyte a Wam zycze cudownego dnia! do pozniej
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja jak zaczynam się martwic ,ze dzidzia coś za długo się nie rusza.. to wtedy pukam trzy razy delikatnie w brzuch i po paru sekundach jest odpowiedz